BabyBjorn Draagzakken

  • BabyBjorn Draagzak WE

  • BabyBjorn Draagzak Miracle

  • BabyBjorn Draagzak Original

  • BabyBjorn Draagzak WE

Stel een vraag Al vanaf
79,99

Een pasgeboren baby houdt ervan om dicht bij zijn ouders te zijn. In de armen van zijn ouders voelt een kind zich veilig en geliefd en een huilende baby is vaak tevreden zodra hij de nabijheid van zijn ouders voelt. Het dragen van je kind in een draagzak biedt veel voordelen!

  • Het dragen bevordert het hechtingsproces tussen jou en je kind.
  • Als je kind meegaat bij alles wat je doet en je stem hoort, wordt de ontwikkeling van je kind bevorderd.
  • Je hebt je kind dicht bij je terwijl je je handen vrij hebt om iets anders te doen.
  • Je kunt je op plaatsen bewegen waar je met een kinderwagen niet kunt komen.
  • Een baby die gedragen wordt huilt meestal minder.

Babybjorn draagzakken

Als je je kind draagt in de buikdrager heb je beide handen vrij, terwijl het kind kan genieten van de nabijheid van zijn vader of moeder. In de buikdrager is het behaaglijk en knus voor het kind en het wordt gelijktijdig gerustgesteld door de hartslag en de bewegingen van de ouder.

Op een eenvoudige en comfortabele manier kan het kind alle activiteiten volgen, of het nu gaat om een lange wandeling in het bos, of winkelen in de stad.

De buikdragers van BabyBjörn zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met gezondheidsdeskundigen en ouders. Onze buikdragers geven een goede steun aan rug en hoofd van het kind en garanderen dat de benen en armen van het kind zich in een fysiologisch juiste positie bevinden.

De vormgeving is zodanig dat de schouders worden ontlast en het gewicht gelijkmatig wordt verdeeld over de rug en schouders van de drager. Onze buikdragers zijn eenvoudig aan- en uit te trekken.

De gebruiker kan de draagzakken makkelijk zonder hulp omdoen, dankzij het feit dat alle afstellingen van voren plaatsvinden.

Uniek voor onze draagzakken is de afneembare voorkant, wat het mogelijk maakt het slapende kind uit de draagzak te halen zonder het wakker te hoeven maken.

Kom naar Kidsroom voor een live demo van de BabyBjörn en probeer hem zelf uit!

Model (vergelijkbaar) staat in onze showroom

Terug naar overzicht Wij reageren tijdens openingstijden altijd binnen 2 uur.