Chicco Next 2 Me Wieg

 • Chicco Next 2 Me Wiegje

  Wieg Next 2 me Dove Grey

 • Chicco Next 2 Me Wiegje

  Wieg Next 2 me

Stel een vraag

249,-
219,-

Het Next 2 Me Wieg kunt u heel handig en veilig in uw eigen slaapkamer gebruiken zodat uw pas geboren baby altijd bij u is.

De voordelen van samen slapen met de Next 2 me

 • Het helpt pasgeborenen te wennen aan het dag-nacht-ritme.
 • Het vereenvoudigt het geven van borstvoeding voor de moeders.
 • Het stelt ouders gerust en geeft het kindje een veilig gevoel
 • Het versterkt de band tussen kindje en ouders en helpt het kindje om zelfverzekerder en sociaal op te groeien
 • In dezelfde kamer slapen ( maar niet in hetzelfde bed )

Het aanschuifwiegje is in hoogte verstelbaar en tevens op een half-hellende stand vast te zetten om oprisping te voorkomen.

knop-bekijk-video

Vanaf de geboorte, als het wiegje in de ‘co-sleeping’ positie staat, slaapt baby veilig in zijn wiegje, terwijl de ouders dicht bij hem rusten. De nabijheid van het wiegje maakt borstvoeding ’s nachts gemakkelijker. De band tussen kindje en ouders wordt sterker en de nachten zijn rustiger en serener voor iedereen. Het aanschuifbedje Next2Me is voorzien van een veilig bevestigingssysteem dat eenvoudig aan de ouders hun bed vast te maken is. Het is op 6 standen verstelbaar (van 35cm tot 52cm) om zich aan de hoogte van het bed van de ouders aan te passen. Het wiegje kan ook op half-hellende stand vastgemaakt worden om de vertering te bevorderen, beter te ademen en oprispingen na de maaltijden te voorkomen. Uiterst veelzijdig, ook geschikt voor bedden met lades onder, dankzij de uitgesproken steunvoeten.

Het wiegje kan geleidelijk aan verder weg geplaatst worden van het bed van de ouders en gebruikt worden in de babykamer. Het Next2Me wiegje heeft een afgeronde, omhullende vorm voor een zo groot mogelijk comfort. Het is voorzien van zachte, gevoerde wanden, een matras van 5 cm dikte en een raampje in netweefsel voor een optimale verluchting en om het visueel contact tussen ouders en kind te behouden. Uitgerust met twee wielen met remmen en twee anti-slip steunvoeten voor een veilig gebruik. Next2Me heeft een lichte structuur, eenvoudig te monteren en te demonteren. De bekleding kan verwijderd en gewassen worden. Voorzien van zachte matras en opbergtas voor transport.

Afmetingen van de matras: 86 x 50 x 5 cm Geschikt vanaf de geboorte tot 9 kg.

Model (vergelijkbaar) staat in onze showroom

Terug naar overzicht Wij reageren tijdens openingstijden altijd binnen 2 uur.