Draagdoek Tricot Slen

 • Tricoslen Draagdoek Antra

  Tricoslen Draagdoek Antra

 • Tricoslen Draagdoek

  Tricoslen Draagdoek

 • Tricoslen Draagdoek

  Tricoslen Draagdoek

 • Tricoslen Draagdoek

  Tricoslen Draagdoek

Stel een vraag Al vanaf
65,99

Draagdoek Tricot Slen is een geweldig lifesaver voor mama’s en papa’s. Een ontroostbare baby? Geen handen vrij om het huishouden te doen? Een stijve arm tijdens een wandeling omdat je kindje zo graag door jou gedragen wordt? Een draagdoek biedt een handige oplossing, die ook nog eens leuk is voor ouder én baby. Maar baby’s worden ook (veel te) snel groot, en veel ouders willen weten of hun kindje dan nog wel in een draagdoek kan.

Eigenlijk kan je een kindje dragen zolang het prettig aanvoelt voor jullie allebei. Zo kan je de draagdoeken van Babylonia gebruiken vanaf de geboorte tot zo’n 3 à 4 jaar. Sommige ouders gebruiken hem zelfs nog langer. Veel hangt af van het gewicht van je kindje, maar ook hier geldt dat je kan dragen zolang jij je daar zelf goed bij voelt. Onze draagdoeken worden getest tot 15 kilo, volgens de Europese richtlijn.

Een draagdoek moet vooral goed aanvoelen. Het is dus belangrijk dat je een model kiest dat voor jou comfortabel is en dat voldoet aan jouw behoeften.

De Tricot-Slen Organic is een heerlijk zachte draagdoek gemaakt van 100% biologisch katoen.  Een ideale startersdoek aangezien er maar 1 knoopwijze is. Doordat de tricot slen een rekbare doek is, knoop je je doek voordat je je kindje erin zet. Dit maakt het een gemakkelijke doek voor onderweg. Je hoeft maar 1 keer te knopen en kan je kindje er meerdere keren in -en uithalen. De speciale breitechniek zorgt voor optimale steun. De duidelijke handleiding en instructiefilmpjes tonen stap voor stap hoe je de draagdoek kunt gebruiken.

Kom naar Kidsroom voor een live demo van de Draagdoek Tricot Slen en probeer hem zelf uit!

 

Terug naar overzicht Wij reageren tijdens openingstijden altijd binnen 2 uur.