Traphekken

 • Traphek Oslo Metaal wit

 • Traphek Oslo metaal wit sluiting

  Traphek oslo metaal sluiting

 • Traphek Oslo hout wit

  Traphek Oslo hout wit

 • Traphek Oslo hout wit sluiting

  Traphek Oslo hout wit

 • Traphek Safetydoor wit

  Traphek Safetydoor wit

 • Traphek Safetydoor Black

  Traphek Safetydoor black

Stel een vraag Al vanaf
45,- *

* Traphekjes Oslo vanaf:

Oslo uitschuifbaar traphek Metaal

Het traphekje Oslo metaal zorgt maakt je huis een stuk veiliger als je kleine op avontuur gaat, de sluiting kun je met 1 hand bedienen en is niet te openen door jouw kindje.
Dit hekje moet aan de wand of muur geschroefd worden, het grote voordeel van boren/schroeven is dat je geen gevaarlijke drempel op de vloer hebt wat een schroef/klemhek wel heeft. Het laatste wat je tenslotte wil is struikelen met je kleintje op de arm. Het hekje is traploos verstelbaar van 73 t/m 107 cm.

Oslo uitschuifbaar traphek Hout

Het traphekje Oslo Hout zorgt maakt je huis een stuk veiliger als je kleine op avontuur gaat, de sluiting kun je met 1 hand bedienen en is niet te openen door jouw kindje.
Dit hekje moet aan de wand of muur geschroefd worden, het grote voordeel van boren/schroeven is dat je geen gevaarlijke drempel op de vloer hebt wat een schroef/klemhek wel heeft. Het laatste wat je tenslotte wil is struikelen met je kleintje op de arm. Het hekje is traploos verstelbaar van 71 t/m 102 cm. leverbaar in metaal of hout.

Traphek A3 SafetyDoor wit of zwart

Het traphek SafetyDoor van A3 Baby & Kids is uitgevoerd in robuust metaal voorzien van een poedercoating in wit . Het is voorzien van een sluiting waarbij 2 handelingen nodig zijn om het hek te kunnen openen, voor kleine kindjes dus onmogelijk! Voor ouders is het hek met 1 hand te openen, wel zo makkelijk met je kindje op de arm. Het traphek is verstelbaar van 75.5 cm tot 116 cm breed waardoor deze voor bijna alle deuropeningen en trappen geschikt is.

Voor een gedegen advies voor traphekken kom naar onze winkel.

Video's

Model (vergelijkbaar) staat in onze showroom

Terug naar overzicht Wij reageren tijdens openingstijden altijd binnen 2 uur.