Traphekken

  • Traphek Noma

    Traphek Noma nu 2 stuks € 59.95

  • Traphek babydoor wit

    Traphek babydoor wit

  • Traphek Klemhek Premier

    Traphek Klemhek Premier

Stel een vraag Al vanaf
59,95 *

* Traphekjes (veilig en goedgekeurd) nu 2 stuks

Noma uitschuifbaar traphek

De lichtgewicht en veelzijdige Extending Metal gate Noma traphek is ontworpen om te passen tussen openingen van 62 cm | 24 ” tot 102 cm | 40 ” zonder gebruik van verlengstukken. Eenvoudig te installeren, de eenvoudige bevestigingen zorgen ervoor dat het veiligheidshek eenvoudig kan worden verwijderd.

Het innovatieve “snap fix”-systeem zorgt voor een super snelle installatie en afstelling. Eenmaal geïnstalleerd, zorgt het veiligheidshek voor een brede doorgang en wordt standaard geleverd met het “soft close” sluitingssysteem.

Traphek A3 babydoor wit

Het traphek SafetyDoor van A3 Baby & Kids is uitgevoerd in robuust metaal voorzien van een poedercoating in wit . Het is voorzien van een sluiting waarbij 2 handelingen nodig zijn om het hek te kunnen openen, voor kleine kindjes dus onmogelijk! Voor ouders is het hek met 1 hand te openen, wel zo makkelijk met je kindje op de arm. Het traphek is verstelbaar van 75.5 cm tot 116 cm breed waardoor deze voor bijna alle deuropeningen en trappen geschikt is.

Traphek BabyDan Premiergate 73 tot 93 cm

Het traphekje Premiergate is de nieuwste variant van het originele Premier traphekje van BabyDan. Naast bevestiging bij een trap is het hekje ook geschikt om te bevestigen aan een deurstijl. Zo houdt u de trap vrij terwijl uw kind toch veilig kan spelen in de kinderkamer! Het traphekje heeft een dun handvat dat erg makkelijk met één hand te bedienen is. In het handvat zit een indicator ingebouwd die aangeeft of het traphekje goed bevestigd is. Wit betekent dat het hekje veilig hangt, terwijl het bij rood nog wat strakker tegen de muur aangedraaid moet worden.

Het monteren van deze traphekjes gaat erg makkelijk en er komen geen schroeven of boormachines aan te pas.

Het hekje laat daarom ook geen sporen achter op de muur of deurstijl. Het traphekje is zonder verlengstukken maximaal 79,6 cm breed. Met verlengdelen (2 stuks meegeleverd) Met 2 verlengdelen (meegeleverd): 86 – 93,3 cm. Hoogte traphek: 72 cm

 

Voor een gedegen advies voor traphekken kom naar onze winkel.

Model (vergelijkbaar) staat in onze showroom

Terug naar overzicht Wij reageren tijdens openingstijden altijd binnen 2 uur.