Wipstoeltjes baby

 • Topmark wipstoel met speelboog zwart

  Topmark wipstoel met speelboog zwart

 • Topmark wipstoel met speelboog Pink en zand

  Topmark wipstoel met speelboog Pink en zand

 • Chicco Hoopla wipstoel met speelboog

  Chicco Hoopla wipstoel met speelboog

 • Chicco Hoopla wipstoel met speelboog Grijs

  Chicco Hoopla wipstoel met speelboog Grijs

 • Stokke® Steps™ wipstoel Rose (Bouncer)

  Wipstoel Stokke steps in 4 kleuren

Stel een vraag Al vanaf
39,99

Wipstoeltjes baby bij Kidsroom leverbaar in vele kleuren en de volgende merken.

BabyBjörn, Bloom, Topmark, Stokke Steps.

De meest recente toevoeging is het BABYBJÖRN Wipstoeltje Balance Soft, een nog zachtere en modernere versie van ons klassieke wipstoeltje. We hebben gezorgd voor zachte stof, ronde vormen en een steungevend ontwerp om uw baby het gevoel van een knus, warm nestje te geven, vanaf de allereerste dag na de geboorte.

Zachte vormgeving voor een extra knus gevoel

Het BABYBJÖRN Wipstoeltje Balance Soft is ons klassieke wipstoeltje met een extra zachte vormgeving. Het veiligheidstuigje met zijn fantastische zachte vulling is gemakkelijk voor de baby om zich aan vast te houden. Het wipstoeltje kenmerkt zich door zijn ronde vormen en steungevend ontwerp die een extra knus en veilig gevoel geven aan uw kleine baby.

Wiegbeweging voor motorische ontwikkeling en evenwichtsgevoel

Baby’s zijn dol op wiegen! Uw baby leert snel hoe het wipstoeltje gaat wiegen door zijn eigen bewegingen. Zo ontwikkelt de baby zijn motoriek en evenwichtsgevoel op een volledig natuurlijke manier. Ons wipstoeltje heeft geen batterijen nodig – alleen speelse bewegingen.

Juiste ondersteuning voor het hoofd en de rug

Als u een wipstoeltje van BABYBJÖRN kiest, kunt u er zeker van zijn dat uw baby de juiste ondersteuning voor zijn hoofd en rug krijgt. Het wipstoeltje is uitgerust met een stoffen zitting die zich vormt naar het lichaam van uw baby en het gewicht van uw baby gelijkmatig verdeelt. Hierdoor krijgt uw baby een goede ondersteuning. Dat is vooral erg belangrijk voor heel jonge baby’s die nog geen goed ontwikkelde spieren hebben.

Geschikt om in te rusten en in te spelen

De speelsheid van uw baby kan heel snel omslaan naar slaperigheid. Het wipstoeltje kan in verschillende standen worden gezet en u kunt het wipstoeltje gemakkelijk en rustig van de hoogste stand voor spelen instellen in de laagste stand voor rust. Het wipstoeltje kan ook helemaal plat in de transportstand worden gevouwen – perfect voor het bewaren of om mee te nemen.

Kom naar onze winkel voor een nog ruimere keuze in wipstoeltjes.

Terug naar overzicht Wij reageren tijdens openingstijden altijd binnen 2 uur.