Zazu sam Slaaptrainer

  • Zazu Sam Slaaptrainer Grijs

    Zazu Sam Slaaptrainer Grijs

  • Zazu Sam Slaaptrainer Rose

    Zazu Sam Slaaptrainer Rose

  • Zazu Sam Slaaptrainer Blauw

    Zazu Sam Slaaptrainer Blauw

Stel een vraag Al vanaf
44,95

Zazu Sam – Slaaptrainer en Nachtlampje in 3 kleuren

Heb je ook de stille wens dat je kinderen ’s morgens langer doorslapen? Dat je kinderen niet om 5 uur ’s ochtends aan je bed staan? En zou het ook niet fijn zijn als uitslapen een onderdeel wordt van het weekend ritme?

Slaapproblemen komen vaak voor bij jonge kinderen!

Jonge kinderen hebben namelijk niet het tijdsbesef dat wij als volwassenen wel hebben. Voor jonge kinderen start de dag wanneer je je ogen opent, en deze eindigt zodra je naar bed gaat!

De Sam Slaaptrainer helpt je kinderen wennen aan het slaapritme!

De Sam helpt je kind wennen aan het tijdsbesef van “grote mensen”. Op een hele eenvoudige manier laat de Sam slaaptrainer je kind zien wanneer hun ouders ’s ochtends blij zijn om hen te zien, en wanneer ze beter nog heel eventjes in bed kunnen blijven liggen.

Hoe doet de Sam slaaptrainer dit?
• Tijd om te slapen!
De slaaptrainer Sam gaat slapen wanneer ook jou kind naar bed gaat. De Sam slaaptrainer sluit zijn ogen en het scherm op zijn buik wordt donkerblauw. Dit betekend dat het tijd is om te gaan slapen.

• Nog heel even wachten!
Voor de vroege vogels heeft de Sam Slaaptrainer een hele handige functie. De slaaptrainer laat namelijk precies zien hoe lang het nog duurt voor hij wakker wordt. Een half uur voordat Sam wakker wordt veranderd het scherm op zijn buik naar een groene kleur. Om aan te geven hoe lang het precies duurt zullen de 12 sterretjes 1 voor 1 verdwijnen, en zo de 30 minuten aftellen.

• Je mag opstaan!
Zodra je kind op mag staan opent Sam zijn ogen, het scherm kleurt wit en er verschijnt een zon op het scherm. Het tijdstip waarop dit gebeurd kun je natuurlijk zelf instellen. Slaaptrainer Sam doet dit geruisloos, zodat je kind niet wakker wordt als hij/zij nog slaapt. Het is natuurlijk zonde als je kind door de slaaptrainer gewekt wordt, waardoor u die ene keer extra lang uitslapen mist!

Kom naar onze winkel voor een goed advies en een juiste keuze van de slaaptrainer verkrijgbaar in wit/grijs, wit/roze en wit/blauw.

Model (vergelijkbaar) staat in onze showroom

Terug naar overzicht Wij reageren tijdens openingstijden altijd binnen 2 uur.