Maxi-Cosi Pearl Pro 2

  • Maxi-Cosi Pearl Pro I-Size Black

    Maxi-Cosi Pearl Pro 2 I-Size Black

  • Maxi-Cosi Pearl Pro I-Size Black

    Maxi-Cosi Pearl Pro 2 I-Size Black

  • Maxi-Cosi Pearl Pro I-Size Black

    Maxi-Cosi Pearl Pro 2 I-Size Black

Stel een vraag

299,-
269,- *

* Maxi-cosi Pearl Pro 2 I-size Black

De Maxi-Cosi Pearl Pro 2 i-Size Autostoeltje is zowel achterwaarts als voorwaarts te gebruiken vanaf 6 maanden tot 4 jaar in combinatie met de FamilyFix-base en is een onderdeel van de 2wayFamily.

De Pearl Pro I-Size is een veilige, maar ook comfortable stoel voor uw kindje. De Pearl Smart I-Size stoel is verstelbaar in verschillende standen en in beide richtingen is een volledige ligstand mogelijk. Uw kindje kan snel en gemakkelijk in en uit de stoel gezet worden door het innovatieve gordelsysteem wat blijft openstaan.

Maxi-cosi Pearl Pro 2 I-Size

De bevestiging van de pearl Pro 2 I-size is met de FamilyFix3 of 3wayFix base (los verkrijgbaar) gaat erg makkelijk met ISOFIX. De zichtbare en hoorbare installatiesignalen zorgen ervoor dat je zeker weet dat de stoel goed en veilig bevestigd is.

De pearl pro 2 I-size heeft Bamboe bekleding wat zorgt voor luchtdoorstroom en verkoeling. Daarnaast is het ook zacht en comfortabel. Verder heeft deze autostoel een gordelsysteem (harnas) wat automatisch open spring met als voordeel dat u uw kindje makkelijker in de stoel kunt plaatsen.

Kom naar onze winkel voor een live demo van de Maxi-Cosi Pearl Pro 2 I-Size

Model (vergelijkbaar) staat in onze showroom

Terug naar overzicht Wij reageren tijdens openingstijden altijd binnen 2 uur.