Stel een vraag

319,-
289,- *

* BabyBox Rondo Deepgrey/natural

Box Rondo in een combinatie van deep grey en naturel beukenhout met ronde spijlen. Moderne, ronde box met wielen. De bodemplaat is verstelbaar in hoogte, zodra de baby te groot wordt en zichzelf aan de spijlen kan optrekken kun je de bodem verlagen waardoor het kindje veilig in de box kan liggen/spelen. Deze box wordt standaard geleverd inclusief boxwielen én houten poten (zie foto’s). Uiteraard voldoet de box Rondo aan alle veiligheidsnormeringen, dus kindvriendelijk. Bovendien is de lak van box Rondo op waterbasis, ook belangrijk voor de kindveiligheid! Combineer met een rond matras en een wasbaar boxkleed voor een zachte ondergrond, apart verkrijgbaar.

Bopita babyboxen voldoen aan alle veiligheidsnormeringen; kindvriendelijk. Bovendien is de lak van box Rondo op waterbasis, ook belangrijk voor de kindveiligheid! (Box Rondo is ook verkrijgbaar in wit, wit/beuken en deep grey)

Wilt u meer informatie over deze Bopita babybox Rondo? Of meer informatie over baby boxen en bijbehorende boxkleden ? Kom dan naar onze winkel voor de complete collectie!

Bekijk brochure Terug naar overzicht Wij reageren tijdens openingstijden altijd binnen 2 uur.