Babykamers: Ideeën, compleet en aanbiedingen

Ben je op zoek naar een leuke babykamer? ideeën, accessoires, inrichting, aankleding en aanbiedingen  voor de babykamer. Bopita Babykamers en Comingkids babykamers. Een babykamer in wit of kleur, compleet of alleen het babybedje U vind het allemaal in de nieuwe ruim 2500 M² babywinkel Kidsroom.

De mooiste Babykamers vind U bij

Laat u inspireren voor een leuke babykamer bij Kidsroom Beuningen vlak bij Nijmegen en maakt U een keuze uit de vele mogelijkheden in babykamers. U vindt bij ons een uitgebreid assortiment in alle stijlen babykamers kompleet ingericht in onze babywinkel.

Wilt U een complete babykamer of bent U alleen op zoek naar een babybedje, 1-deurskast, 2-deurskast, commode met lade of commode met deuren. Uiteraard hebben wij ook bij elke babykamer een passende wandplank of wandrek (je) De babykamer meubeltjes kunt U bij ons vinden in diverse materialen en uitvoeringen, bij van Kidsroom Beuningen staan verschillende stijlen babykamers opgesteld en kompleet ingericht zodat U ook in de gelegenheid bent om de babykamers in het echt te zien.
Kidsroom Beuningen heeft o.a. babykamers van de volgende merken : Bopita, Coming kids, en Stokke.

 

Het juiste adres voor alles

Voor de finishing touch van de babykamer kunt U bij Kidsroom Beuningen terecht voor een uitgebreid assortiment aan accessoires, hiermee maakt U het kamertje echt compleet. U kunt denken aan , mandjes, kussentjes, speelgoedkisten, kapstokjes, verlichting, knuffels en nog veel meer.

Ook voor de aankleding van uw babykamer bent u bij ons aan het juiste adres, wat uw babykamer ook echt helemaal af maakt. Denk bijvoorbeeld aan een sluiertje of een klamboe boven het bedje, dekentjes en lakentjes of een dekenhoesje. Ook de standaard babybed artikelen mogen niet vergeten worden om een comfortabel, veilig en langdurig gebruik te bevorderen. Veilig slapen is hierbij ook van groot belang. Denk aan een goed ventilerend matras, een matrasbeschermer, aerosleep, molton onderleggers en hoeslakentjes.

Dé babywinkel vlak bij Nijmegen

Natuurlijk moet u bij de inrichting ook rekening houden met de veiligheid van de inrichting.

Enkele tips:

  • Plaats een wieg of ledikant niet in de buurt van de verwarming of de deur
  • Kies een wieg of ledikant met afgeronde hoeken
  • Kies voor een niet te gladde vloer omdat u anders uit zou kunnen glijden
  • Zorg voor veilige stopcontacten
  • Gebruik verf op waterbasis en zo min mogelijk oplosmiddelen
  • Gebruik een lamp met een dimmer of richt de lamp op de muur
  • Kies voor een ruime commode waar ook plaats is voor toiletartikelen

Onze afdeling babykamers
Kidsroom Megastore Babykamers

Levering van de babykamer

Alle babykamers worden geleverd als bouwpakket, met een duidelijke en goede handleiding voor montage, de babykamers kunnen worden afgehaald of door ons bezorgt door heel Nederland. Ook kunt U door ons uw babykamer geheel laten monteren door het eigen montageteam.