Bopita Babykamer babyflex

  • Bopita Babykamer babyflex

    Bopita Babykamer babyflex

  • indeling kast

    indeling kast

Stel een vraag

1002,-
595,- *

* Nu 4-delig de laatste set

Basic wood babyflex babykamer in de kleur white met in de commode, bedje, de 2-deurkast met lade.

Deze set bestaat uit: het bedje de 3-lade commode en de 2-deurkast met 1 lade en een wandkastje.  De lade in de kast en 1 lade van de commode zijn voorzien van cijfer opdruk.

Ledikant
Het Bopita ledikant is een strak en tijdloos ledikant. Dit ledikant past daarom in vrijwel iedere babykamer! Het ledikantje is gemaakt van Grenen hout in de kleur grey en is voorzien van platte spijlen. Dit Bopita ledikant is afgewerkt met een kindvriendelijke lak, en is combineerbaar met alle meubels van Bopita. De lattenbodem, die standaard wordt meegeleverd, is verstelbaar in verschillende hoogtes.

Commode
De moderne commode Bopita is uitgevoerd in een white wash kleur. De commode is voorzien van een ruime lades zodat u alle spulletjes van uw baby hier perfect in kunt opbergen. De lades zijn voorzien van uitsparingen als handgrepen.

Kast
De ruime Bopita Babyflex kast Medium bestaat drie legplanken 2 korte en 1 lange legplank en 2 roude’s. Daarnaast heeft de kledingkast een ruime lade aan de onderzijde.

Babykamer basic wood babyflex 4-delig heeft de volgende afmetingen:

  • Bopita bedje                      60*120
  • Bopita 2-deurskast          176*89*50
  • Bopita  commode             93*90*50
  • Wandkastje

Kom langs voor een juist advies Bopita basic wood babyflex, met zijn zeer uitgebreide mogelijkheden of  voor meer babykamers en passende accessoires bent u van harte welkom in onze winkel.

Video's

Model (vergelijkbaar) staat in onze showroom

Terug naar overzicht Wij reageren tijdens openingstijden altijd binnen 2 uur.