Coming kids kinderkamers • babyboxen

Coming Kids

Kidsroom Beuningen heeft een prachtige collectie, bestaande uit alleen maar kwaliteitsmerken. Een van die kwaliteitsmerken is Coming Kids. Wilt u gaan voor een kwalitatief, eigentijds en kleurrijke kinderkamer voor een betaalbare prijs, dan bent u op zoek naar Coming Kids! Coming Kids heeft veiligheid voorop staan bij het produceren van hun prachtige collectie. Benieuwd geworden?

Uitgebreide collectie Coming Kids:

Bij Kidsroom in Beuningen vindt u een zeer uitgebreide collectie van het kwaliteitsmerk Coming Kids. Deze collectie omvat peuterkamers, tienerkamers, kinderkamers en natuurlijk veel accesoires van Coming Kids. De kamers van Coming Kids zijn modern met een trendy knipoog. De collectie van Coming Kids bestaat uit een mix van moderne materialen, zoals leer, staal en hout. Ook heeft Coming Kids een groot aantal gestoffeerde bedden in de collectie.

 

De collectie van Coming Kids bevat alles wat u voor de slaapkamer van uw kind nodig hebt! Zo bestaat de beddencollectie uit een uitgebreid scala aan formaten, van peuterbedden tot tienerbedden. Deze bedden zijn in verschillende looks beschikbaar. Natuurlijk stopt een kinderkamer niet bij een bed, en zijn er onder andere ook bureaus, bureaustoelen, wandrekken, nachtkastjes, boekenkasten, ladekasten, kledingkasten en nog veel meer beschikbaar!

Hip en trendy design

Coming Kids kenmerkt zich niet alleen door hip en trendy design, maar heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Zo kunt u uw kind met gerust hart laten spelen in zijn of haar slaapkamer van Coming Kids. Daarbij zijn de producten van Coming Kids niet alleen mooi, maar ook heel efficiënt! Zo worden er bijvoorbeeld handige opbergmogelijkheden geboden onder de bedden, of zelfs uitschuifbare logeerbedden. Ideaal voor als uw kind bezoek krijgt.

Kom langs in onze showroom

U bent van harte uitgenodigd om onze collectie van Coming Kids met eigen ogen te komen aanschouwen. Dit is binnen onze openingstijden mogelijk in onze superstore, waar u maar liefst 2500 m2 vindt, gevuld met alles wat uw kind nodig kan hebben op de slaapkamer! Wij hebben hier meer dan 50 kamers opgesteld staan voor u om inspiratie op te doen. Veel van onze producten zijn uit voorraad leverbaar en worden geleverd in montagepakket met duidelijke handleiding. Geeft u liever de montage uit handen? Ook dat is geen enkel probleem, onze montage-experts staan voor u klaar.