De leukste huisjesbedden | Huisjesbed of Bedhuisjes

Huisjesbedden zijn enorm populair! En zeg nou zelf, zo’n huisjesbed had je toch vroeger zelf ook gewild? Slapen in je eigen huisje! Altijd plek voor een logeetje, of lekker veel extra speelruimte op de kinderkamer.

Een huisjesbed past ieder kindje wat begint met zijn eerste grote bed. Het leuke huisjesbed creëert een gevoel van geborgenheid en veiligheid. Door gebruik van fronten kan het kindje niet uit bed vallen. Hang leuke lichtjes of slingers op voor een echt gezellige, warme beleving in jou bedhuisje.

En wist je dat sommige huisjesbedden ook om te bouwen zijn, zodat je ze ook als ‘gewoon’ bed kan gebruiken?! Er zijn zoveel mogelijkheden! Ook een slaap/opberglade behoren tot de mogelijkheden.

Huisjesbedden hebben als bijkomend voordeel dat ze enorm stevig zijn. Ook zijn de bedden erg veelzijdig. Kinderbedden met huisje passen namelijk bij iedere gewenste stijl. Begin met het kiezen van jouw stijl, hoe zie jij de kinderkamer voor je?! Daar kan je het bed op aanpassen.

Er zijn verschillende kleuren hout die gebruikt worden voor de huisjesbedden. Namelijk white-wash/ grey-wash en witgelakt. Kom snel naar onze Superstore Kidsroom Beuningen voor jou huisjesbed!