Hoogslaper met bureau

 • Nova Hoogslaper met bureaublad

  Nova Hoogslaper met bureaublad

 • Nova Hoogslaper met bureaublad

  Nova Hoogslaper met bureaublad

 • Nova Hoogslaper Buro afmetingen

 • Extra uitvalbeschermer

  Extra uitvalbeschermer

 • Nova Aanhangtafel

  Nova Aanhangtafel

Stel een vraag

1099,-
879,- *

* Hoogslaper, bureau incl. lattenbodem

Hoogslaper met een royaal bureaublad is deelbaar en heeft een veilige schuine trap in massief hout, dekkend wit gelakt.
Zeer solide hoogslaper Nova van Europees naaldhout. De lattenbodem worden standaard meegeleverd. De ladder kan zowel links- als rechts van de hoogslaper Nova worden gemonteerd, en dit is altijd weer te veranderen.

De gebruikte beitsen en lakken zijn allen op waterbasis, milieuvriendelijk en kindveilig. De hoogslaper Nova is gemaakt van een afgerond staanders in de afmeting 85×85 mm. De bedzijden hebben een dikte van 23 mm.

Voor extra veiligheid is er optioneel een uitvalbeveiliger bij te bestellen voor het bovenste bed, daarmee wordt de bedrand 24 cm verhoogt € 139,-. Verder is er een handig aanhangtafel € 49,- om aan het bed te hangen, voor de wekker of glaasje water.

Na gebruik als hoogslaper kan dit model weer worden omgebouwd tot een 1-persoons bed.

Afmetingen

 • hoogte:   169 cm
 • breedte:   137 cm
 • lengte:    211  cm
 • Matrasmaat van deze hoogslaper is 90*200

Dit meubel is uit langzaam groeiende dennen vervaardigd. Kenmerken van deze natuurlijke, hoogstaande en milieuvriendelijke grondstof zijn de vele kleine onregelmatigheden, zoals minuscule haardunne scheurtjes, kleine en grote knoesten, kleurverschillen en de spanning in het hout. Specifieke kenmerken die door de houtbewerking niet volledig verwijderd kunnen worden. Aan deze tekenen van echtheid kunt u aflezen dat de door ons gebruikte bomen tientallen jaren in de bossen zijn gegroeid. Enkele knoesten worden door een stuk kernhout (hout uit het hart van een boom) vervangen, wij gebruiken hiervoor geen wax.

Bij wit gelakte oppervlakten kunnen de knoesten zichtbaar worden. Het kan voorkomen dat er een kleine hoeveelheid hars uit het hout vloeit, omdat de lakkleuren op natuurlijke basis zijn vervaardigd. Dit proces getuigt van de echtheid van het product en en kan horen bij dit bed en is geen reden voor een klacht.

Wilt u deze hoogslaper in het echt bekijken? Of meer mogelijkheden in bedden, matrassen en passende accessoires? Dan bent u van harte welkom in onze bedden winkel!

Video's

Terug naar overzicht Wij reageren tijdens openingstijden altijd binnen 2 uur.