Stapelbed Mike + slaaplade

  • Stapelbed Mike

    Mike stapelbed met slaap opberglade

Stel een vraag

889,-
775,- *

* Stapelbed Mike compleet met slaaplade

Stapelbed Mike (stapelbed te gebruiken voor  3 of 4 personen!!) in massief beuken, dekkend wit gelakt.

Zeer solide stapelbed Mike in massief beuken. Deze harde houtsoort is dekkend matwit gelakt, en minder kwetsbaar als naaldhout. Ook zal deze houtsoort niet verkleuren. Dit stapelbed Mike is een veilige slaapplek voor 2 kinderen en 2 volwassenen. De rol lattenbodems worden standaard meegeleverd. De ladder kan uitsluitend rechts worden gemonteerd zoals op de foto staat afgebeeld.

De gebruikte beitsen en lakken zijn allen op waterbasis, milieuvriendelijk en kindveilig. Het stapelbed Mike is gemaakt van een afgerond frame in de afmeting 70×30 mm. De bedzijden hebben een dikte van 20 mm en zijn 100 mm hoog. Dit stapelbed Mike is door TüV getest volgens de EU/EN norm 747-1 en als zeer veilig beoordeeld.

Afmetingen stapelbed Mike

  • hoogte:   157 cm
  • breedte:  154 cm
  • lengte:    205 cm
  • De matrasafmeting van het bovenbed is 90×200, en van het onderbed 140×200. In de slaaplade past een matras van 90×190 cm.

Wilt u meer informatie over het stapelbed Mike? Of meer mogelijkheden in kinderbedden, matrassen en passende accessoires dan bent u van harte welkom bij onze kinderbedden winkel.

Video's

Model (vergelijkbaar) staat in onze showroom

Terug naar overzicht Wij reageren tijdens openingstijden altijd binnen 2 uur.