Bopita kinderkamer: aanbiedingen en prijzen complete kinderkamers

Stel je eigen Bopita kinderkamer samen, kom langs en laat u inspireren in de grootste Bopita showroom. Snelle levering, met 5 jaar garantie. Dé kinderkamer voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Veel Bopita kinderkamers uit voorraad leverbaar.

Kinderkamers op kleur:

Bopita kinderkamers bij Kidsroom

De grootste Bopita showroom met Bopita kinderbedden en komplete Bopita kinderkamers vind in Beuningen, ja U leest het helemaal goed wij hebben een zeer uitgebreide collectie Bopita kinderkamers staan.

  • Ruim 2500 m² showroom met veel bopita
  • Veel bopita uit voorraad of snel leverbaar

Een groot deel van de Bopita kinderkamer collectie wordt door ons uit voorraad geleverd.

De Mix en match kinderkamer collectie wordt gepresenteerd in de Mix en match shop waarin je alle kleuren in het echt kunt zien.

Kom naar onze winkel en laat U adviseren door het Kidsroom team over zeer uitgebreide mogelijkheden in de Bopita kinderbedden of kinderkamer collectie.

bopita_logo_

Bij ons de grootste collectie live

De visie van Bopita kenmerkt zich door een ruim aanbod kinderkamers te creëren in kwalitatief eigentijdse en vaak kleurrijke houten kindermeubelen voor een betaalbare prijs.

Kleur spreekt kinderen aan. Elk kind is anders en daarom ontwikkeld Bopita een keur aan verscheidenheid in kleuren. Waarmee je eigen jongenskamer of meisjeskamer gecreëerd kan worden. Vaak zijn kleuren door grote mensen bedacht, maar kinderen weten tegenwoordig heel goed wat ze zelf willen. Bopita maakt haar kinderkamers van hout. Hout leeft en is duurzaam, gaat lang mee! Hout heeft karakter en heeft iets echts. Hout is voor Bopita een natuurlijke keuze voor kinderkamers.

  • Gelakt met verf o.b.v. waterbasis
  • Bopita kinderkamers gemaakt volgens NEN normen
  • Met 5 jaar garantie

Daarnaast is gebruiksveiligheid voor kinderen het allerbelangrijkste criterium bij het produceren van de kinderbedden, kledingkasten, bureau,s enz. De kinderbedden voldoen aan alle normen die hiervoor gelden en zijn bovendien van lakken op waterbasis, dus kindvriendelijk. Deze lakken zijn daarnaast vriendelijk voor het milieu.