Bopita Basic Wood Gravel wash

 • Bopita basic wood kinderkamer Gravel wash

  Bopita basic wood kinderkamer Gravel wash

 • Bopita Basic wood compackt bed Gravel wasch

  Bopita basic wood compact bed (Gravel wash)

 • Bopita Basic wood kleuren van de accessoires/lade

  Bopita basic wood kleuren van de accessoires

 • Bopita Basic Wood Bureau

  Bopita basic wood Bureau XL met 3 lade

Stel een vraag

2154.-
1399,- *

* Bopita Basic wood 2-deurkast XL en compactbed 3x lade kast 2x lade bed trap voor bed nachtkastje 2x lade voor nachtkastje.
Showmodel ziet er nog goed uit alleen af te halen.

Bopita kinderkamer Basic Wood Gravel wash kinderkamer. Deze Bopita Basic wood kinderkamer is te combineren met opbergbakken die in diverse houtkleuren te verkrijgen zijn. Deze opbergbakken (in 6 kleuren) zijn voorzien van cijfer- en lettercombinaties in het wit voor een extra speels effect. De achterzijdes van de bakken zijn zonder deze cijfers/letters, dus afwisseling is mogelijk.

Deze nieuwe kleur van Basic wood Gravel wash is samen met White wasch de basis van deze kinderkamer collectie. Van deze 2 kleuren zijn verschillende type’s bedden en kasten leverbaar.

De Bopita Basic wood is verkrijgbaar als babykamer en als kinderkamer lijn. Klik hier voor meer informatie over de Bopita Basic Wood babykamer. Voor de Bopita Basic wood kinderkamer zijn er de volgende mogelijkheden. De afmetingen en kleuren staan erbij vermeld.

Wilt u deze Bopita kinderkamer Basic Wood in het echt bekijken? Of meer informatie over kinderkamers en passende accessoires? dan bent u van harte welkom in onze kinderbedden winkel!

Model (vergelijkbaar) staat in onze showroom

Terug naar overzicht Wij reageren tijdens openingstijden altijd binnen 2 uur.