Bopita Combiflex bedsysteem

 • Bopita Combiflex bedsysteem

  Bopita Combiflex bedsysteem

 • Bopita Combiflex basisbed + uitval

  Bopita Combiflex basisbed + uitval

 • Bopita Combiflex bed

 • Bopita Mix & match Hoogslaper

  Bopita Combiflex bedsysteem

 • Bopita Combiflex Hemelbed

  Bopita Combiflex Hemelbed

 • Bopita Compactbed Timo wit met 3 ruime opbergbakken 90*200

  Bopita Combiflex compactbed met lade

 • Bopita Combiflex halfhoogslaper

  Bopita Combiflex halfhoogslaper + buro

 • Bopita Combiflex hoogslaper schuine trap

  Bopita Combiflex hoogslaper schuine trap

 • Bopita Combiflex stapelbed met schuine trap

  Bopita Combiflex stapelbed

 • Bopita Combiflex detail Trap

  Bopita Combiflex detail

Stel een vraag Al vanaf
299,-

Bopita Combiflex bedsysteem. Een uitgebreide keuze aan massief houten meubelen voor junior en kinderkamers. Alle Bopita combiflex kinderbedden zijn nu en in de toekomst geheel naar wens om te bouwen.

Één Bopita Combiflex basis kinderbed (90*200) kan later worden omgebouwd met een aantal losse elementen naar een halfhoogbed of een hoogbed, een stapelbed met rechte of schuine trap, kinderbed met slaaplade of met bureau.

Om je Bopita Combiflex kinderkamer compleet te maken zijn er voor onder de kinderbedden verschillende kasten.

Wilt u deze Bopita Combiflex kinderkamer in het echt bekijken? Of meer informatie over kinderkamers en passende accessoires? dan bent u van harte welkom in onze kinderbedden winkel!

Bopita Combiflex bedsysteem details:

Bij het Bopita combiflex-bedsysteem is het “basic kinderbed” het uitgangspunt en dit is met aparte onderdelen geheel naar wens uit te breiden. Van basic Bopita Combiflex kinderbed naar een Bopita Combiflex halfhoogslaper met rechte of schuine trap, een Bopita Combiflex hoogslaper, een Bopita Combiflex hoogslaper met bureaublad of apart verrijdbaar bureau, een Bopita Combiflex hemelbed, een bopita Combiflex stapelbed met of zonder lade, een Bopita Combiflex compact kinderbed met rechte of schuine trap of een Bopita Combiflex bedbank.

Bovendien is het Bopita Combiflex kinderbed opgebouwd uit diverse losse onderdelen waardoor het  in de toekomst weer eenvoudig om te bouwen tot een basic Bopita Combiflex kinderbed. Hierdoor is de aanschaf van een kinderbed ineens een duurzame investering met mogelijkheden voor de toekomst.
Het Bopita combiflex kinderbed is tenslotte “later” om te bouwen tot een eenpersoonsbed of uit te breiden tot een hoogslaper of wat al niet meer.

Het combiflex-bedsysteem bestaat naast diverse mogelijkheden voor tienerbedden ook uit diverse soorten hoge en lage verrijdbare kasten met deurtjes of opbergbakjes en er is o.a. een bureau op wieltjes of poten.

De modellen van het Bopita combiflex-bedsysteem zijn gebaseerd op de succesvolle serie Mix & Match van Bopita. Alle meubelen uit het combiflex-programma zijn dus prima te combineren met Mix & Match.

Video's

Model (vergelijkbaar) staat in onze showroom

Bekijk brochure Terug naar overzicht Wij reageren tijdens openingstijden altijd binnen 2 uur.