Coming kids Zavi

 • Coming kids Bedbank Zavi

  Coming kids Bedbank Zavi

 • Coming kids Bedbank Zavi

  Coming kids Bedbank Zavi

 • Coming kids Bedbank Zavi

  Coming kids Bedbank Zavi

 • Coming kids Bedbank Zavi met extra lade

  Coming kids Bedbank Zavi met extra lade

 • Coming kids Zavi 2-deurkast

  Coming kids Zavi 2-deurkast

 • Coming kids Zavi 3-deurkast

  Coming kids Zavi 3-deurkast

 • Coming kids Zavi bureau

  Coming kids Zavi bureau

 • Coming kids Zavi bureau

  Coming kids Zavi bureau

 • Coming kids Zavi Wandschap

  Coming kids Zavi Wandschap

Stel een vraag

1268,-
1095,- *

* Bedbank en 2-deurkast 2 bakken en trap

Bent u op zoek naar de prachtige kinderkamer Zavi van Coming Kids? Zoek dan niet verder, want bij Kidsroom in Beuningen hebben wij deze gehele collectie voor u klaar staan! De Zavi-collectie van Coming Kids bestaat uit producten van grijs massief hout met zeer stijlvolle poten. Deze populaire, donkere kleur van het hout zorgt ervoor dat de Zavi-collectie de kamers een mooie, warme uitstraling geeft. De Zavi-collectie hebben wij beschikbaar in babykamer en kinderkamer. Als wij deze prachtige Zavi-collectie van Coming Kids kort moeten beschrijven, zeggen wij: robuust en elegant!

De Zavi kinderkamers van Coming Kids

In de Zavi-lijn van Coming Kids vindt u meerdere prachtige producten, stoer en stijlvol. Zo is er een complete babykamer in de Zavi-lijn beschikbaar. Deze bestaat uit een ledikantje met verstelbare bodem, een commode die voorzien is van 3 greeploze, ruime laden, een 2- of 3-deurs kledingkast, praktisch met ruime opberglade. Natuurlijk kan een commode niet ontbreken en ook is er een babybox verkrijgbaar.

In de Zavi-lijn van Coming Kids is ook een kinderkamer beschikbaar. Een prachtige stoere bedbank met 2 opbergladen en een stoere trap is het eerste meubel wat uw oog zal vangen. Daarbij is natuurlijk ook hierbij de kledingkast beschikbaar. Wat niet kan ontbreken aan de slaapkamer voor uw oudere kind is een bureau. Dit stoere bureau is eventueel aan te vullen met het bijpassende wandplankje van de Zavi-collectie.

Wilt u deze Zavi kinderkamer van Coming Kids in het echt bekijken? Of meer informatie over kinderkamers en passende accessoires? dan bent u van harte welkom in onze kinderbedden winkel!

Model (vergelijkbaar) staat in onze showroom

Terug naar overzicht Wij reageren tijdens openingstijden altijd binnen 2 uur.