Lifetime hoogslaper 152cm + trapkast

  • Lifetime Hoogslaper 152 hoog met Trapkast

  • Lifetime Halfhoogslaper met Trapkast

  • Lifetime Hoogslaper met Trapkast en bureau

  • Lifetime Trapkast

Stel een vraag Al vanaf
1688,- *

* vanaf:
'Nu 15% korting op alle Halfhoogslapers'

Ben je op zoek naar een superleuke hoogslaper, met veel opbergmogelijkheden onder de trapkast? Dan hebben we hier de hoogslaper met trapkast van Lifetime. Uitgevoerd in massief grenen wit of white wash hout.

Laat functionaliteit, design en praktische opslag hand in hand gaan – of moeten we zeggen stap voor stap. Deze leuke, praktische en mooie oplossing voor de hoogslaper, bespaart je veel ruimte voor nog meer speelplezier. Bovendien biedt het een heerlijke ruimte onder het bed om te spelen, op te bergen of om een bureaublad te plaatsen.

De hoogslaper is er in 2 maten; 152cm of 177 cm hoog. De trapkast is er met 3 of 4 treden, waarin je onder iedere trede spullen op kan bergen. Ze passen bij de Lifetime halfhoogslaper, hoogslaper en het stapelbed. Bij de hoogslaper heb je ook nog de mogelijkheid om een bureaublad onder het bed te plaatsen.

Wilt u deze Lifetime hoogslaper in het echt bekijken? Of meer informatie over kinderkamers en passende accessoires? dan bent u van harte welkom in onze Kidsroom Superstore te Beuningen voor een gedegen Lifetime kinderkamer advies!

Video's

Model (vergelijkbaar) staat in onze showroom

Terug naar overzicht Wij reageren tijdens openingstijden altijd binnen 2 uur.