kinderkamerkast Corsica

 • Bopita Corsica 3-Deurskast

  Bopita Corsica 3-Deurskast

 • Bopita Corsica 3-Deurskast

  Bopita Corsica 3-Deurskast

 • Bopita Corsica 3-Deurskast

  Bopita Corsica 3-Deurskast

 • Kinderkamer Bopita Corsica

  Kinderkamer Bopita Corsica

Stel een vraag

999,-
949,-

kinderkamerkast Corsica. De Corsica 3-deurs kledingkast van Bopita is onderdeel van de Corsica serie. De Corsica serie van Bopita is een uitgebreide collectie meubels voor in de babykamer en kinderkamer. Met deze veelomvattende reeks kan je de slaapkamer voor je kind in een keer foutloos inrichten. De Corsica serie heeft namelijk alles wat je nodig hebt, van een bed tot een nachtkastje. Herkenbaar aan deze collectie is het gebruik van MDF dat is afgelakt in de kleur wit. De Corsica 3-deurs kledingkast is de perfecte aanvulling in iedere slaapkamer, zowel geschikt voor een kind als voor een tiener.

Achter de twee linkse deuren heb je de beschikking over zes legplanken waarvan de onderste verstelbaar zijn in hoogte, op ooghoogte is er gezorgd voor een metalen stang waar je je kledinghangers aan kwijt kan. De rechtse kant beschikt over vier legplanken en heeft veel opbergruimte te bieden. Niet geheel onbelangrijk is het soft-close systeem waar de deuren over beschikken, deze sluiten hierdoor rustig.

Afmetingen kast Bopita Corsica: B*H*D 147*200*60cm. Deze kast kan worden gecombineerd met de complete Corsica kinder of tienerkamer Wilt u meer informatie over de kinderkamerkast Corsica? Of meer kinderkasten en passende accessoires? Dan bent u van harte welkom in onze kinderbedden winkel!

Video's

Model (vergelijkbaar) staat in onze showroom

Wij reageren tijdens openingstijden altijd binnen 2 uur.