Kinderkledingkast Anne

  • Bopita Anne 2-deurskast

    Bopita Anne 2-deurskast

  • Bopita Anne 2-deurskast

    Bopita Anne 2-deurskast

  • Bopita Anne 2-deurskast

    Bopita Anne 2-deurkast

Stel een vraag

649,-
599,-

Kinderkledingkast Anne met 2 deuren van Bopita kenmerkt zich door de ranke schuine pootjes onder de meubels en de greeploze deuren. De Anne serie bestaat uit witte moderne meubels die door de neutrale kleur in iedere woon- en slaapkamer passen. De serie is milieuvriendelijk geproduceerd en afgewerkt met dekkende witte lak op waterbasis.

De Bopita 2-Deurskast Anne is een fijne ruime kinderkast met genoeg opbergruimte voor alle spullen die bij kinderen komen kijken. De deuren zijn voorzien van subtiele horizontale groeven. Twee van de planken in de kast staan vast. Verder wordt de kledingkast geleverd met twee in hoogte verstelbare hangroedes en vier in hoogte verstelbare legplanken. Zo kun je deze 2-deurskast helemaal aanpassen op je persoonlijk wensen.

Afmetingen kast Anne: B*H*D*106*185*55 cm. Deze kinderkamerkast kan worden gecombineerd met de complete Bopita Anne kinder of Tienerkamer 

Wilt u meer informatie over de Bopita 2-deurskast Anne? Of meer kinderkasten en passende accessoires? Dan bent u van harte welkom in onze kinderbedden winkel!

Video's

Model (vergelijkbaar) staat in onze showroom

Wij reageren tijdens openingstijden altijd binnen 2 uur.