Kinderkledingkast Bopita Lynn

  • Bopita Lynn GL 2-deurskast

    Bopita Lynn GL 2-deurskast

  • Bopita Lynn GL 2-deurskast

  • Detail Foto Bopita Lynn

    Detail Foto Bopita Lynn

  • Kinderkamer Bopita Lynn

    Detail foto Bopita Lynn GL

Stel een vraag Al vanaf
639,-

Op zoek naar een hippe kledingkast met een Scandinavische look? Dan is de Bopita Lynn-collectie iets voor jou! Deze stijlvolle meubelcollectie wordt gekenmerkt door het gebruik van wit/naturel hout en heeft een strakke uitstraling doordat deze greeploos is. Bovendien zijn deze meubels voorzien van een prachtige witte lak op waterbasis.

De kleren en benodigdheden van je kindje berg je netjes op in de Bopita Lynn 2-Deurskast Greeploos. Voorzien van diverse hang- en leggedeeltes zodat je alle kleding van kleine kanjer netjes kwijt kunt. De twee greeploze deuren maken de kast netjes af.

Afmetingen kast Lynn: B*H*D*100*180*53 cm. Deze kinderkamerkast kan worden gecombineerd met de complete Bopita Lynn kinder of Tienerkamer  

Toch te klein? Deze prachtige kast is ook verkrijgbaar in een XL 2-deurs versie met de maten: B*H*D* 106*200*60 cm. Nu voor €740,-

Wilt u meer informatie over de Bopita 2-deurskast Lynn? Of meer kinderkasten en passende accessoires? Dan bent u van harte welkom in onze kinderbedden winkel!

Video's

Model (vergelijkbaar) staat in onze showroom

Wij reageren tijdens openingstijden altijd binnen 2 uur.