2.500 M2 INSPIRATIE VOOR BABY- EN KINDERKAMER
VEEL TOPMERKEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR
EIGEN MONTAGE EN SERVICEDIENST
Aerosleep
AL VANAF *
39,99
Aanwezig in onze showroom

Kidsroom Beuningen
Hadrianussingel 36
6642 AJ Beuningen (bij Nijmegen)

Routebeschrijving

Openingstijden

MA 13:00 – 17:00
DI 10:00 – 17:00
WO 10:00 – 17:00
DO 10:00 – 17:00
VR 10:00 – 17:00
ZA 10:00 – 17:00
Zon- en feestdagen gesloten
Voorraadstatus
DIRECT RESERVEREN
Stel een vraag
De beste slaapomgeving voor baby's creëert u met het AeroSleep- of Maxi-airtopper concept die de slaapveiligheid en -gezondheid van de baby verhoogt en het ligcomfort garandeert. Uit verschillende onderzoeken rond de slaapveiligheid van baby's blijken twee tegenstrijdigheden:
 • De matras moet luchtdoorlatend zijn om verstikking en oververhitting te verminderen.
 • De matras is een broeihaard van bacteriën, en wordt dus best afgeschermd met een matrasbeschermer. Een gewone matrasbeschermer of een waterafstotende matrashoes doet de luchtdoorlatende eigenschappen van de matras echter teniet.
Ouders moeten dus kiezen tussen een luchtdoorlatende of een hygiënische matras, een moeilijke keuze. Daarom ontwikkelde AeroSleep een nieuw concept: eenmatrasbeschermer die alle goede eigenschappen verenigt. DezeAeroSleep Baby Protect:
 • Is lucht- en vochtdoorlatend om verstikking en oververhitting te verminderen.
 • Absorbeert het vocht dat door de maximale luchtcirculatie snel verdampt.
 • Vormt een ondoordringbaar schild tegen de bacteriën en allergenen uit de matras.
Door een oplossing te bieden voor bovengenoemde tegenstelling, betekent AeroSleep een revolutie voor de veiligheid en gezondheid van elke slapende baby. Kortom, de beste slaapomgeving voor uw baby creëert u met:
 • Een matras die een goede rugondersteuning biedt, gecombineerd met
 • AeroSleep die de slaapveiligheid en -gezondheid optimaliseert.
1. Een open 3D-honingraatstructuur met:
 • 95% lucht: zorgt voor een maximale luchtdoorlaatbaarheid.
 • 5% technisch textiel: 1m2 kan meer dan 2.000 kg dragen.
 • Conclusie: Zo ontstaat een luchtlaag tussen lichaam en matras waar de lucht vrij door circuleert.
2. Een vochtabsorberende tussenlaag 3. Een ondroodringbare beschermfilm 4. Een matras met een kwalitatieve rugondersteuning 5. Een geperforeerd hoeslaken

De meerwaarde van AeroSleep of Maxi-airtopper: Veilig - Hygiënisch - Praktisch

Dankzij de maximale luchtdoorlaatbaarheid helpt AeroSleep preventief volgende gevaren van uw slapende baby verminderen:1a) Bescherming tegen verstikking: Studies hebben uitgewezen dat baby's het best op hun rugje slapen. Vanaf de leeftijd van drie maanden, kunnen baby's zich echter in hun slaap uit zichzelf op hun buikje draaien. Dankzij de maximale luchtdoorlaatbaarheid van de 3D-honingraatstructuur kunnen baby's ook in die houding volledig vrij ademen. Het risico op verstikking daalt hierdoor aanzienlijk. 1b) Bescherming tegen herinademen CO2 : Optimale afvoer van uitgeademde lucht (CO2) en aanvoer van frisse lucht uit de omgeving. Dit vermindert het herinademen van CO2 (rebreathing). 1c) Bescherming tegen oververhitting: AeroSleep helpt de lichaamstemperatuur van uw baby onder controle te houden. Baby's krijgen gauw te warm. Maar door de open 3D-honingraatstructuur wordt warme lucht van het lichaam afgevoerd en frisse lucht uit de omgeving aangevoerd. Hierdoor kan overtollige lichaamswarmte moeiteloos transpireren. De baby houdt op die manier zijn lichaamstemperatuur onder controle en het risico op oververhitting of warmtestuwing verkleint.

2. HYGIËNISCH

AeroSleep beschermt de baby op natuurlijke wijze tegen bacteriën, allergieën en huidirritaties, dankzij*:
 • Een vochtabsorberende tussenlaag die urine, braaksel en ander vocht opvangt. Dit wordt geabsorbeerd zodat het niet als een vuile plas op de protectielaag achterblijft. De baby ligt dan ook steeds droog en comfortabel te slapen. Dankzij de bovenliggende open 3D-honingraatstructuur is er ook een snelle verdamping van het vocht. Hierdoor verdwijnen huidirritaties.
 • Een ondoordringbare beschermfilm die het contact verhindert van uw baby met stof, pollen en huismijt uit de matras. Dit verkleint de kans op allergieën. Deze laag houdt de matras ook vrij van bacteriën, schimmelvorming en stof. Zo blijkt de matras langer als nieuw. * Niet van toepassing bij AeroSleep Baby Original

3. PRAKTISCH

3a) AeroSleep is wasbaar op 60°C. Dat is voldoende om alle allergenen (uitwerpselen van de huismijt, stof, graspollen...), urine en braaksel weg te wassen. Zo geniet de baby na elke wasbeurt van een zuivere slaapomgeving. 3b) AeroSleep is bruikbaar op elk matrasje en wordt eenvoudig bevestigd. Hierdoor is het gemakkelijk meeneembaar op reis, als uw baby gaat logeren... Aerosleep en Maxi Airtopper zijn leverbaar in de volgende maten:
 • 34*75 kinderwagen
 • 40*80 wieg
 • 60*120 babyledikant
 • 70*140 juniorbedje
 • 70*150 juniorbedje
 • 90*200 kinder/volwassenbed
9,6
KlantenVertellen
1073 beoordelingen
Wilt u deze Aerosleep in het echt bekijken? Of meer informatie over kinderkamers en passende accessoires? Dan bent u van harte welkom in onze Kidsroom Superstore te Beuningen.

Aerosleep

"*" indicates required fields

Product afhalen of laten bezorgen
Hidden
Hidden
Blijf op de hoogte

Aerosleep

"*" indicates required fields

Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Recent bekeken producten