Verzwaringsdeken

  • Verzwaringsdeken

    Verzwaringsdeken

  • Verzwaringsdeken

    Verzwaringsdeken

  • Dekbedovertrekken en Hoeslakens

Stel een vraag Al vanaf
74.95

Speciaal voor kids die het moeilijk vinden om ‘savonds te ontprikkelen en te ontspannen. Dé favoriete verzwaringsdeken voor kinderen.

Dit dekbed is verzwaard, (wordt ook wel verzwaringsdeken genoemd) voor optimaal comfort en het verminderen van stress en angst. Het dekbed kan worden gebruikt als sprei of als dekbed, het is ideaal om te lezen, ontspannen of mediteren De vulling is duurzaam, hypoallergeen en geurloos. Het dekbed verzwaringsdeken is gevuld met glasparelvulling heeft een hoog eigen gewicht, rond 6 kg. Omdat de glasparelvulling in kleinere compartimenten is genaaid, wordt het gewicht gelijkmatig over het hele lichaam verdeeld. De hoes is 100% ademend katoen. De vulling is duurzaam, geurloos en hypoallergeen. Aangenaam warm en comfortabel zwaar.

Deze verzwaringsdeken is 140*200 cm. dezelfde maat als de dekbedden voor de eenpersoons bedden en dekbedovertrekken.

Waarom een verzwaringsdeken voor je kind?
Een verzwaringsdeken zorgt voor een lichte druk op het lichaam van je kind. Je kunt dit vergelijken met een liefdevolle knuffel. Hierdoor zal je kind makkelijker in slaap vallen en bovendien dieper slapen. Overdag zal je kind minder stress ervaren overdag en beter tegen prikkels kunnen. Zware dekens verbeteren dus het algemene slaappatroon van je kind en zijn te gebruiken voor ieder kind met slaapproblemen. In het speciaal werkt een verzwaard deken voor kinderen erg goed bij kinderen met een ontwikkelingsstoornis zoals ADHD of autisme.

Kom voor meer info van verzwaringsdeken of verzwaringsdekbedden naar Kidsroom

 

Model (vergelijkbaar) staat in onze showroom

Terug naar overzicht Wij reageren tijdens openingstijden altijd binnen 2 uur.