2.500 M2 INSPIRATIE VOOR BABY- EN KINDERKAMER
VEEL TOPMERKEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR
EIGEN MONTAGE EN SERVICEDIENST
info@kidsroom.nl
Tripp Trapp | Oak | Black
AL VANAF *
299,-
Stokke® Tripp Trapp® Oak black
Aanwezig in onze showroom

Kidsroom Beuningen
Hadrianussingel 36
6642 AJ Beuningen (bij Nijmegen)

Routebeschrijving

Openingstijden

MA 13:00 – 17:00
DI 10:00 – 17:00
WO 10:00 – 17:00
DO 10:00 – 17:00
VR 10:00 – 17:00
ZA 10:00 – 17:00
Zon- en feestdagen gesloten
Voorraadstatus
DIRECT RESERVEREN
Stel een vraag
De Stokke® Tripp Trapp® oak is een erg populaire stoel uit de kinderwereld . Deze Stokke Tripp Trapp kinderstoel staat al jaren bekend om haar ergonomische constructie. Het is daarom ook niet voor niets een prijs winnende kinderstoel. De Tripp Trapp® Oak stoelen, die gemaakt zijn van eikenhout, zijn afgewerkt met een matte finish zodat kwaliteit en structuur goed zichtbaar zijn. Leverbaar in Oak naturel, Oak Black en Oak Brown Wat maakt deze Stokke Tripp Trapp stoel nou zo bijzonder?

Optimale zithouding

Stokke Tripp Trapp® tilt je kindje op tot de optimale en correcte zithouding. Ontworpen om je kind dichter bij en aan de tafel te brengen, zorgt de Tripp Trapp® van Stokke® ervoor dat je kindje kan zitten, eten en met jou of andere gezinsleden in wisselwerking kan staan terwijl het in de stoel zit. Als je kind bij jou zit, is het beter in staat zich te binden, en taal- en sociale vaardigheden te ontwikkelen. Stokke Tripp Trapp® biedt jou en je kind talrijke eigenschappen, functies en voordelen. Het bijzondere van deze stoel is dat de ontwerpers aan elk klein detail hebben gedacht. Zo tilt de Tripp Trapp® uw kindje op tot een optimale en correcte zithouding. Zodat uw kindje ook dichter bij aan tafel zit, daarnaast groeit deze stoel mee en kunt u hem heel wat jaren gebruiken. Voor wat jongere kinderen die wat meer ondersteuning nodig hebben heeft Stokke® de handige Stokke® Tripp Trapp® Babyseat of de stoelverkleiners, die u gemakkelijk aan het stoeltje kunt bevestigen. knop-bekijk-video

Ergonomisch design

Het design van Stokke Tripp Trapp®, met inbegrip van de in hoogte verstelbare zitplank en voetsteun, zorgt voor een correcte ergonomische zithouding. Een ergonomisch correcte zitpositie bevordert een goede houding en biedt steun aan de groeiende rug van je kindje, terwijl het volledig vrij is om de beentjes en voetjes te bewegen bij het aanpassen en verplaatsen van het lichaamsgewicht.

Volledig verstelbare kinderstoel

Zowel de zitplank als de voetsteun zijn in hoogte en diepte verstelbaar. Garandeert dat je kind vanaf 6 maanden tot en met de volwassen leeftijd veilig en comfortable zit. Maximale belasting (zonder babyset of newbornset) van de Tripp Trapp® is maar liefst 136 kilo.

Veiligheid

De Stokke Tripp Trapp® oak kinderstoel voldoet aan alle internationale veiligheidsnormen. Biedt u de zekerheid en geruststelling dat je kindje niet alleen veilig maar ook buiten gevaar is in de Tripp Trapp® kinderstoel.  
 
Specificaties Tripp Trapp | Oak | Black
Optioneel te bestellen:
Tripp Trapp® Kussentje (verkleiner)
Tripp Trapp® Mini baby kussen
Tripp Trapp® Junior kussen
Tripp Trapp® Tray (eetblad)
Tripp Trapp® Babyset
Tripp Trapp® Harnas (tuigje)
Tripp Trapp® Newborn set
Tripp Trapp® Snack Pack
Tripp Trapp® Storage
Kom hem samen met uw kindje de Tripp Trapp® testen in onze winkel en neem hem meteen mee.
9,7
KlantenVertellen
1069 beoordelingen
Wilt u deze Tripp Trapp | Oak | Black in het echt bekijken? Of meer informatie over kinderkamers en passende accessoires? Dan bent u van harte welkom in onze Kidsroom Superstore te Beuningen.

Tripp Trapp | Oak | Black

"*" geeft vereiste velden aan

Product afhalen of laten bezorgen
Hidden
Hidden
Blijf op de hoogte

Tripp Trapp | Oak | Black

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Recent bekeken producten