Stokke® Tripp Trapp® Oak

 • Tripp Trapp Oak Greywasch

  Tripp Trapp Oak Greywasch

 • Stokke® Tripp Trapp® Oak Naturel

  Stokke® Tripp Trapp® Oak Naturel

 • Tripp Trapp Oak Black

  Stokke® Tripp Trapp® Oak Black

Stel een vraag

249,-
229,-

Het ingenieuze ontwerp van de Stokke® Tripp Trapp® zorgde voor een revolutionaire kijk op kinderstoelen in 1972 toen hij werd geïntroduceerd. De stoel is zo ontworpen dat hij aan de tafel past. Door de centrale plaats aan tafel leert en ontwikkelt je baby zich op een natuurlijke manier.

Stokke® Tripp Trapp® Oak in 3 kleuren

De Stokke® Tripp Trapp® Oak is behandeld met een matte lak. Deze lak wijkt qua gladheid af van de normale Tripp Trapp®-lak en verhoogt de kwaliteit en structuur van de stoel. Jouw Tripp Trapp® Oak ziet er altijd uniek uit! Het deel van de eikenboom waaruit deze stoel vervaardigd is geeft de stoel zijn unieke kenmerken. In de kleuren: Greywash, Black en Naturel

Door het intelligente, ergonomische ontwerp met verstelbare zitplank en voetenplank, kan je kind zich vrij bewegen, terwijl het op en top veilig en geborgen is. Het allerbeste is nog dat de Stokke® Tripp Trapp® met je kind meegroeit. Als de stoel goed is ingesteld, biedt hij de juiste ergonomie voor je kindje in alle leeftijden.

De Stokke® Tripp Trapp® Oak is vervaardigd uit sterk en veerkrachtig eikenhout met een draagkracht van maar liefst 80 kg. Tevens heeft de Stokke® Tripp Trapp® een beschermende laag van topkwaliteit. Deze laag biedt een glad en krasbestendig oppervlak en vereenvoudigt het schoonmaken en onderhouden van de kinderstoel. De Stokke® Tripp Trapp® is 49 x 79 x 46 cm. (lxhxb) groot.

Optioneel te bestellen:

 • Tripp Trapp® Kussentje (verkleiner)
 • Tripp Trapp® Tray (eetblad)
 • Tripp Trapp® Babyset
 • Tripp Trapp® Harnas (tuigje)

Kom hem samen met uw kindje de Tripp Trapp® Oak testen in onze winkel en neem hem meteen mee.

Terug naar overzicht Wij reageren tijdens openingstijden altijd binnen 2 uur.