Tripp Trapp® Wit bundel 3-delig

 • Stokke Tripp Trapp® Wit incl. Newbornset en babyset

  Stokke Tripp Trapp® Wit incl. Newbornset en babyset

 • Stokke Tripp Trapp® incl. Newborn set

  Stokke Tripp Trapp® Black incl. Newborn set

 • Stokke® Tripp Trapp® | Kinderstoel Wit

  Stokke® Tripp Trapp® Wit

 • Stokke® Tripp Trapp® voor het hele gezin

  Stokke® Tripp Trapp® voor het hele gezin

Stel een vraag

447,-
379,- *

* Stokke Tripp Trapp® Wit incl. Newborn en babyset

De Stokke® Tripp Trapp® Wit is een erg populaire stoel uit de kinderwereld . nu inclusief  Stokke Newbornset extra voordelig Deze Stokke Tripp Trapp kinderstoel staat al jaren bekend om haar ergonomische constructie. Het is daarom ook niet voor niets een prijs winnende kinderstoel. Nu in bundel met Newborn Set en babyset.

Wat maakt deze Stokke Tripp Trapp stoel nou zo bijzonder?

Optimale zithouding

Stokke Tripp Trapp® tilt je kindje op tot de optimale en correcte zithouding. Ontworpen om je kind dichter bij en aan de tafel te brengen, zorgt de Tripp Trapp® van Stokke® ervoor dat je kindje kan zitten, eten en met jou of andere gezinsleden in wisselwerking kan staan terwijl het in de stoel zit. Als je kind bij jou zit, is het beter in staat zich te binden, en taal- en sociale vaardigheden te ontwikkelen. Stokke Tripp Trapp® biedt jou en je kind talrijke eigenschappen, functies en voordelen.

Het bijzondere van deze stoel is dat de ontwerpers aan elk klein detail hebben gedacht. Zo tilt de Tripp Trapp® uw kindje op tot een optimale en correcte zithouding. Zodat uw kindje ook dichter bij aan tafel zit, daarnaast groeit deze stoel mee en kunt u hem heel wat jaren gebruiken. Voor wat jongere kinderen die wat meer ondersteuning nodig hebben heeft Stokke® de handige Stokke® Tripp Trapp® Babyseat of de stoelverkleiners, die u gemakkelijk aan het stoeltje kunt bevestigen.

knop-bekijk-video

Ergonomisch design

Het design van Stokke Tripp Trapp®, met inbegrip van de in hoogte verstelbare zitplank en voetsteun, zorgt voor een correcte ergonomische zithouding. Een ergonomisch correcte zitpositie bevordert een goede houding en biedt steun aan de groeiende rug van je kindje, terwijl het volledig vrij is om de beentjes en voetjes te bewegen bij het aanpassen en verplaatsen van het lichaamsgewicht.

Volledig verstelbare kinderstoel

Zowel de zitplank als de voetsteun zijn in hoogte en diepte verstelbaar. Garandeert dat je kind vanaf 6 maanden tot en met de volwassen leeftijd veilig en comfortable zit. Maximale belasting (zonder babyset of newbornset) van de Tripp Trapp® is maar liefst 136 kilo.

Veiligheid

De Stokke Tripp Trapp® kinderstoel voldoet aan alle internationale veiligheidsnormen. Biedt u de zekerheid en geruststelling dat je kindje niet alleen veilig maar ook buiten gevaar is in de Tripp Trapp® kinderstoel.

Optioneel te bestellen:

 • Tripp Trapp® Kussentje (verkleiner)
 • Tripp Trapp® Tray (eetblad)
 • Tripp Trapp® Harnas (tuigje)

Kom hem samen met uw kindje de Tripp Trapp® Wit inclusief Newborn set testen in onze winkel en neem hem meteen mee.

Model (vergelijkbaar) staat in onze showroom

Terug naar overzicht Wij reageren tijdens openingstijden altijd binnen 2 uur.