Bugboo Donkey2

Bugaboo Donkey 2 en de Bugaboo donkey 3 zijn multifunctionele kinderwagen die met je gezin meegroeit. De Bugaboo donkey is geschikt voor 1 kindje, een baby en een peuter en voor een tweeling. De Bugaboo Donkey is er met Aluminium of zwart kleur frame en ruime mogelijkheid in keuze bekleding en zonnekappen. Kom naar onze winkel of kijk online.

Bugaboo donkey²

Op zoek naar een Bugaboo Donkey Ontdek de Bugaboo Donkey kinderwagen bij kidsroom. Kijk op onze site of kom langs voor een juiste advies voor de aanschaf van uw Bugaboo donkey kinderwagen.

Meer avonturen, meer meenemen en zelfs meer kinderen. De naam Donkey zegt het al het is de Bugaboo kinderwagen waarmee je zoveel mogelijk mee kan nemen. Bovendien kan de donkey kinderwagen gemakkelijk worden omgevormd tot een duo kinderwagen voor uw baby en peuter. En kunnen er tevens veel boodschappen mee in de royale boodschappenmand onder en naast de Donkey² kinderwagen. De donkey kinderwagen past ook door elke deur.

Ruime kleuren keuze met de Donkey²

Zeg dat wel, zo hebt u keuze uit 2 kleuren frame namelijk Aluminium en Black. 3 kleuren basisbekleding: Black, Grey melange en Bleu melange en maar liefst 6 kleuren zonnekappen en dekjes voor de Donkey wieg.

Voor de Bugaboo donkey² hebben wij ook voetenzakken, seat liner, adapter voor maxi-cosi, dekens en een handige cupholder.

Kortom, stel de Bugaboo donkey kinderwagen helemaal zelf samen naar uw wensen. Zo hebt u keuze uit ruim 60 combinatie mogelijk heden met de Bugaboo Donkey.