Bugaboo Fox² kinderwagens

Bugaboo Fox² kinderwagen Ongekend comfort voor ouder en kind. Beste uit de test december 2019. Nu met 15% korting!

De Bugaboo Fox²

Past in je leven, zowel thuis als onderweg. Nooit eerder was het zo makkelijk je dagelijkse dingen te doen, te winkelen, te reizen of de natuur in te gaan. Met de Bugaboo Fox² geniet zonder moeite van de meest comfortabele rit, ongekend duw gemak en de allerbeste rij-prestaties.

De geavanceerde vierwiel ophanging van de Bugaboo Fox² en de grote banden zorgen voor een stabiele rit op elke ondergrond, zowel op het trottoir als op een zandpad. De Fox weegt minder dan 10 kilogram.

Ongekend comfort voor je kind

Dankzij de nieuwe vering van het midden scharnier geniet je kind van een soepele rit zonder hobbels. De wieg en stoel hebben een ergonomisch ontwerp voor nog meer comfort. De hoge stoel en wiegpositie van de Bugaboo Fox zorgen er voor dat uw kindje meer kan zien.

Lekker licht en handig

Duwen en sturenkost geen bij de Bugaboo Fox² kinderwagen Het frame is ultralicht, heeft een soepel vouwmechanisme en de kinderwagen is in één stuk opvouwbaar. De ruime bagagemand is toegankelijk om al je boodschappen in te stoppen. De Bugaboo Fox² is gemaakt van de meest hoogwaardige materialen, zodat de kinderwagen voor meerdere kindjes te gebruiken is.

Eindeloos combineren met de Bugaboo Fox²

Eindeloze combinaties. Hoe zit dit? Je stelt je Fox samen in vier stappen.

  1. Wanneer je je eigen Bugaboo Fox² samenstelt, begin je bij het frame. Je kunt kiezen voor een zwart of aluminium frame.
  2. Vervolgens kies je de kleur van de reiswieg en de zitting (Black of Grey Mélange)
  3. Daarna kies je de kleur van de zonnekap. Je hebt keuze uit Black, Grey melange, Soft Pink, Frech white, Red, Vapor Blue