Bugaboo Ant black Pink

  • Bugaboo Ant Black Pink

    Bugaboo Ant Black Pink

  • Bugaboo Ant Compact en wendbaar

    Bugaboo Ant Compact en wendbaar

  • Bugaboo Ant Ingeklapt

    Bugaboo Ant Ingeklapt

Stel een vraag

549
399,-

Geluk zit écht in de kleine dingen: de Bugaboo Ant is onze lichtste en meest compacte kinderwagen tot nu toe. Plan je een avontuurlijke reis met je gezin of blijf je dichter bij huis? Waar je ook heen gaat, de Bugaboo Ant zit boordevol slimme functies die reizen met kinderen makkelijker en comfortabeler maken. De Bugaboo Ant is geschikt voor baby’s direct vanaf de geboorte en is voorzien van een geïntegreerde bevestiging voor het comfort meerijdplankje.

Klein en soepel

Dankzij de geïntegreerde vering in alle wielen rij je soepel en wordt het volledige gewicht van je kind ondersteund. Daarnaast kun je de Bugaboo Ant zo soepel manoeuvreren dat je hem met een hand kunt duwen en sturen. Dit is de compacte kinderwagen die je kindje comfort biedt en jou een zelfverzekerd gevoel geeft, waar je ook gaat.

Contact met je kindje

Met de innovatieve, omkeerbare stoel van de Bugaboo Ant kun jij zelf kiezen welke kant je kindje uit kijkt. De stoel kan in drie standen worden geklapt en naar jou worden gekeerd voor extra contact met je kindje. Of draai de stoel naar voren en laat je kindje de wereld in kijken en nieuwe indrukken opdoen.

Comfort voor onderweg

Vorm en functionaliteit komen samen in deze ergonomische stoel, die ondersteuning biedt en flexibel is. De verstelbare, ondersteunende rugleuning is gemaakt om je kind rechtop te laten zitten voor een actieve houding en meer comfort.

Klein maar sterk

Met slechts 7,2 kg is de Bugaboo Ant onze lichtste kinderwagen tot nu toe. Dankzij het compacte formaat van de kinderwagen als deze is opgevouwen, namelijk 55x38x23 cm, kun je hem bij de meeste luchtvaartmaatschappijen ook meenemen als handbagage. Ondanks de lichtgewicht constructie is de Bugaboo Ant ook robuust en sterk en kunnen kinderen tot 22 kg erin zitten. Verder kun je gemakkelijk bij de bagagemanden achter en onder de stoel, zodat je ook nog eens 8 kg aan spullen kunt opbergen.

Duurzaam desing

De Bugaboo Ant is ontwikkeld omdat we ouders die reizen met hun kinderen een compactere kinderwagen willen bieden met de kenmerkende Bugaboo kwaliteit. We hebben al onze ervaring op the gebied van technologie en innovatie ingezet om een compleet nieuw ontwerp te maken waarbij we geen enkele compromis hebben gedaan. De Bugaboo Ant heeft een kwalitatief hoogwaardige constructie gecombineerd met lichtgewicht, duurzame materialen voor optimaal comfort.

Kom naar onze winkel voor een live demo van de Bugaboo Ant black pink

 

Terug naar overzicht Wij reageren tijdens openingstijden altijd binnen 2 uur.