Bugaboo Fox 5 Black Green

 • Bugaboo Fox 5 Black/Forest Green

  Bugaboo Fox 5 Black/Forest Green

 • Bugaboo Fox 5 Black/Forest Green met wieg

  Bugaboo Fox 5 Black/Forest Green met wieg

 • Bugaboo Fox 5 Black/Forest Green met zitje

  Bugaboo Fox 5 Black/Forest Green met zitje

 • Bugaboo Fox 5 - omkeerbare Wandelwagen

  Bugaboo Fox 5 - omkeerbare Wandelwagen

 • Bugaboo Fox 5 - Black/Midnight Black Detailfoto

  Bugaboo Fox 5 - Detailfoto

 • Bugaboo Fox 5 - Black/Midnight Black Ingeklapt

  Bugaboo Fox 5 - Black/Midnight Black Ingeklapt

 • Bugaboo Fox 5 - verstelbaar

  Bugaboo Fox 5 - verstelbaar

 • Bugaboo Fox 5 - Black/Midnight Black met accessoires

  Bugaboo Fox 5 - Black/Midnight Black met accessoires

 • Bugaboo Fox 5 - Black/Midnight Black met autostoel

  Bugaboo Fox 5 - Black/Midnight Black met autostoel

Stel een vraag Al vanaf
1279,- *

* Complete Bugaboo Fox 5 Black/Forest Green

Met deze Bugaboo Fox 5 Black/Forest Green, 3 in 1 wagen kun je met slechts één hand de duwstang aanpassen, het zitje verstellen, de voetensteun aanpassen, de zonnekap verstellen en zelfs de kinderwagen inklappen terwijl je jouw kindje veilig in de andere arm houdt. Het inklappen zal daardoor ook sneller gaan wat vooral erg fijn is als je dat vaak moet doen. Naarmate je kindje groeit, kun je de zonnekap en voetsteunen tot wel 10 centimeter verlengen. Ook het uitvouwen gaat makkelijker omdat je geen extra handelingen meer hoeft uit te voeren.

Het verhoogde zitje van de kinderwagen zorgt ervoor dat je gemakkelijker oogcontact kunt maken met je kleintje en het is veel eenvoudiger om je kleintje uit de kinderwagen te tillen. Dat is vooral erg fijn voor ouders met rugklachten of als je problemen hebt met bukken. Ook de reiswieg is verbeterd. De wieg is niet alleen ruim maar is ook voorzien van ventilatie waardoor er een betere luchtcirculatie mogelijk is. Dit is vooral erg prettig bij warm weer. Een goede ventilatie in de reiswieg draagt ook bij aan het slaapcomfort van je kindje.

De Fox 5  Black/Forest Green is uitgerust met grotere wielen, waardoor de kinderwagen veel stabieler en wendbaarder wordt, vooral op ongelijkmatige oppervlakken. Dit maakt het gemakkelijker om off-road te rijden, ideaal voor ouders die graag de buitenlucht in gaan om te wandelen en te genieten van de natuur.

Verder is de boodschappenmand ook verbeterd met uitschuifbare kleppen, waardoor het mogelijk is om nog meer spullen mee te nemen tijdens alle uitstapjes die je met je kleintje zult gaan maken.

Dankzij al deze verbeterpunten is de Fox 5 niet alleen een comfortabele kinderwagen voor jou als ouder, maar vooral ook voor je kleintje.

Kom naar onze winkel voor een live demo van de Bugaboo Fox 5 Black/Forest Green kinderwagen!

Terug naar overzicht Wij reageren tijdens openingstijden altijd binnen 2 uur.