Bugaboo Fox² kinderwagen Black

 • Bugaboo Fox² Black Black

  Bugaboo Fox² Black Black

 • Bugaboo Fox² Black Black

  Bugaboo Fox² Black Black

 • Bugaboo Fox² Black Black

  Bugaboo Fox² Black Black

 • Bugaboo Fox² Black Black

  Bugaboo Fox² Black Black

 • Bugaboo Fox klein opvouwbaar en minder dan 10 kilo

  Bugaboo Fox klein opvouwbaar en minder dan 10 kilo

 • Bugaboo Mammoth Bag

  Bugaboo Mammoth Bag

Stel een vraag

1149,-
976 *

* Compleet Black Black nu met 15% korting

Bugaboo Fox² Black Black past in je leven, zowel thuis als onderweg. Nooit eerder was het zo makkelijk je dagelijkse dingen te doen, te winkelen, te reizen of de natuur in te gaan. Met de Bugaboo Fox geniet je van de meest comfortabele rit, ongekend duw gemak en de allerbeste rij-prestaties. De Bugaboo Fox² weegt minder dan 10 kilo en is maar 60 cm breed.

Soepele, stabiele rit op elke ondergrond: De geavanceerde vier wiel ophanging en de grote banden zorgen voor een stabiele rit op elke ondergrond, zowel op het trottoir als op een zandpad.

Bugaboo Fox² kinderwagen Ongekend comfort voor je kind

Dankzij de nieuwe vering van het middenscharnier geniet je kind van een soepele rit zonder hobbels. De wieg en stoel hebben een ergonomisch ontwerp voor nog meer comfort.

Lekker licht te duwen

Duwen en sturen kost geen enkele moeite. Bochten, drukke straten en smalle ruimtes zijn geen enkel probleem; alsof je kinderwagen is uitgerust met stuurbekrachtiging.

Wat je krijgt

 • basispakket met onderstel, stoelframe en bijbehorende onderdelen, wiegbasis, wielen, bagagemand, draagbeugel en regenhoes
 • aanvullende bekledingset voor de wieg met wiegbekleding, wiegdekje en stoelbekleding
 • zonnekap
 • 2 handgrepen voor de duwbeugel en 1 handgreep voor de draagbeugel
 • set wieldoppen

Maak kennis met de Bugaboo Mammoth Tas!

 De Bugaboo Mammoth Tas is een heerlijk grote tas die je op de basis van je kinderwagen Bugaboo Fox of Bugaboo Donkey kunt plaatsen. De tas heeft een inhoud van 30 liter, is geschikt voor maximaal 12 kilo en geeft je extra ruimte voor al je spullen, naast de opbergruimte van de bagagemand. De lage positie van de tas houdt je kinderwagen stabiel en zorgt ervoor dat jij en je peuter geen last hebben van je bagage — geen onhandige tassen meer die aan de duwbeugel hangen en die je tijdens de wandeling voortdurend tegen je benen slaan.

De stijlvolle look past perfect bij je kinderwagen en dankzij het praktische ontwerp kan de tas ook zelfstandig blijven staan. Dankzij het ingenieuze systeem kun je de tas heel makkelijk oppakken, op een tafel of werkblad zetten en weer aan je kinderwagen bevestigen. De Mammoth Tas is een soort afneembare hutkoffer die het een stuk eenvoudiger maakt om met je peuter op pad te gaan.

Kom naar onze winkel voor een live demo van de Bugaboo Fox² Black Black kinderwagen.

Terug naar overzicht Wij reageren tijdens openingstijden altijd binnen 2 uur.