Bugaboo Fox 3 Black Midnight Black

 • Bugaboo Fox 3 Black Midnight Black

  Bugaboo Fox 3 Black Midnight Black

 • Bugaboo Fox 3 Breezy Wieg

  Bugaboo Fox 3 Breezy Wieg

 • Bugaboo Fox3 snel sluiting Gordel

  Bugaboo Fox3 snel sluiting Gordel

 • Bugaboo Fox Luchtdoorlatend matras

  Bugaboo Fox Luchtdoorlatend matras

Stel een vraag

1279,-
959,- *

* Compleet Bugaboo Fox 3 Black Midnight Black

Ontdek als één van de eerste de nieuwe Bugaboo Fox 3 Black Midnight Black! Deze All Terrain kinderwagen is nu ontworpen met nog meer comfort, verbeterde lucht regulatie en meer kleur combinaties zodat de kinderwagen precies bij jouw smaak past.

Breezy Reiswieg:
De comfortabele reiswieg heeft een nieuw ventilatiesysteem voor optimaal comfort voor jouw baby. Het is extra leuk dat je kindje nu ook naar buiten kan spieken om de wereld te ontdekken.

Geavanceerde 3D-gaas matras:
Door het geavanceerde 3D-gaas in het matras verbetert het het ademende vermogen van jouw baby en het helpt de lichaamstemperatuur van jouw baby te reguleren voor optimaal comfort.

Vijfpuntsgordel met snelsluiting:
De comfortabele ergonomische zitting wordt geleverd met een vernieuwde vijfpuntsgordel met snelsluiting. Met de nieuwe vijfpuntsgordel zit je kindje in een snel en veilig in de kinderwagen. De Fox 3 heeft één van de veiligste stoelen die er zijn dankzij de vijfpuntsgordel. De riempjes kunnen ook onafhankelijk van elkaar worden vast gemaakt.

Nieuwe Trendy kleuren:
Bugaboo heeft niet zomaar voor deze kleuren gekozen. De kleuren nodigen jou en je gezin uit om de wereld samen te ontdekken. Van de kleuren Forest Green tot Graphite Melange Grey waarmee je zin krijgt om er op uit te gaan. De stormy blue kap straalt strandplezier uit en met de forest green voetenzak ben je helemaal in de sfeer voor een spontane picknick in de natuur. Niet alleen heeft de bekleding nieuwe kleuren, ook is het frame van Alu verandert naar de kleur Graphite met een luxe uitstraling.

Wat je krijgt bij de Bugaboo Fox 3

 • basispakket met onderstel, stoelframe en bijbehorende onderdelen, wiegbasis, wielen, bagagemand, draagbeugel en regenhoes
 • aanvullende bekledingset voor de wieg met wiegbekleding, wiegdekje en stoelbekleding
 • zonnekap
 • 2 handgrepen voor de duwbeugel en 1 handgreep voor de draagbeugel

Kom naar onze winkel voor een live demo van de Bugaboo Fox 3 Black Midnight Black kinderwagen.

Terug naar overzicht Wij reageren tijdens openingstijden altijd binnen 2 uur.