LIFETIME kinderbedden

Kidsroom heeft een zeer ruim assortiment van LIFETIME Kinderbedden en kinderkamers. Met de een LIFETIME Kinderbed biedt u uw kind niet alleen een plek om te slapen, maar u laat dromen uitkomen!

resultaten
Kleur
Meer
Wat mag het kosten?
tot
Merk
Meer
Categorie
Meer
Thema's
Meer
Geslacht
Meer
Kleur
Meer
Wat mag het kosten?
tot
Merk
Meer
Categorie
Meer
Thema's
Meer
Geslacht
Meer

Hemelbed Butterflies

975,-

Hemelbed Princess

915,-

Lifetime 2 in 1 bed Beachhouse

1574,-

Lifetime duo hoogslaper

1465,-

Lifetime hoogslaper + kastmodule

1950,-

Hoogslaper + trapkast

2150,-

Lifetime Kajuitbed met lade wit

1095,-

Lifetime H.hoogslaper+kasten

2950,-

Lifetime Hoogslaper+Bureau

1470,-

Lifetime Hoogslaper+kasten

3795,-

Lifetime Climb & Slide bed

995,-

Lifetime stapelbed met trapkast

1895,-

Halfhoog Hutbed Hideout

1775,-

Lifetime Kajuitbed met lade

1228,-
895,-

Lifetime halfhoogslaper Funland

1035,-

Lifetime halfhoogslaper Dino

1035,-

Lifetime halfhoogslaper Cactus

1035,-

Lifetime hoogslaper 152cm + trapkast

1595,-

Lifetime Lake House hutbed

1550,-

Lifetime Hutbed Hideout

1495,-

Halfhoog Hutbed Hideout

2345,-

4 in 1 kinderbed Dino

1335,-

4 in 1 kinderbed Funland

1335,-

Lifetime Beachhouse Hutbed

1695,-

Hoogslaper Road Race

899,-

Hemeldbed Fairy Dust

940,-

Lifetime kajuitbed “Wild”

1075,-

Beachhouse Hoekbed met bank

1549,-

Beachhouse Hutbed met bank

1740,-

Lifetime Hoogslaper +

1950,-

Lifetime Stapelbed

1274,-

Lifetime 4 in 1 bed

1054,-

Lifetime hangoutbed

2095,-

Lifetime compactbed 3 in 1

1135,-

Lifetime Kajuitbed Sunset

1595,-

Lifetime Kajuitbed

1055,-

Lifetime kinderbed

Het lifetime kinderbed van LIFETIME kidsroom wordt gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn gemaakt om jarenlang mee te gaan. Zo is er het lifetime 4-in-1 bed, waarbij u het bed zo aan kunt passen dat het bij elke levensfase van uw kind past. U bent met één lifetime.bed klaar voor de komende 15 jaar! U begint met een laag hemelbed opbouw voor tweejarigen, daarna kunt over naar een normaal hemelbed, die weer uit te bouwen is tot een halfhoogslaper. Tot slot kunt u van het Lifetime kinderbed ook nog een lage bedbank maken voor tieners.

Slim ruimtegebruik is ook kenmerkend voor de LIFETIME-kinderbedden. Zo is er het compactbed 3-in-1, die een lade heeft voor een logeerbed én een lade om spullen op te bergen. In het assortiment van LIFETIME-kinderbedden zitten ook kajuitbedden, dit zijn bedden op een fijne hoogte met daaronder ruimte voor een kastmodule of een module voor een uitschuifbed, ideaal voor de kleine kinderkamer. Een lifetime boomhut bed of hemelbed van het kajuitbed maken is ook geen enkel probleem!

De fantasie en creativiteit van uw kind zullen geprikkeld door de mooie en speelse designs die een Lifetime bed compleet maken. Ooit gedacht aan een boomhutbed, een strandhuisbed, een hangoutbed, een hideoutbed, een tipibed of een hemelbed? Lifetime kidsroom maakt het mogelijk.

Lifetime kidsroom

Lifetime kidsrooms biedt eindeloze mogelijkheden voor een perfecte Lifetime kinderbed of complete Lifetime kinderkamer tot aan een praktische Tienerkamer.

Heeft u meerdere kinderen die graag op één kamer willen slapen, maar bent u bang dat dit slechts tijdelijk is? Met de LIFETIME-kinderbedden is dit geen probleem! LIFETIME kidsroom heeft stapelbedden en een lifetime hoekstapelbed ontwikkeld die in elke woning passen. Zo zijn er schuine stapelbedden, Lifetime hoekstapelbed en normale stapelbedden. En wanneer uw kinderen toch liever de kamer niet meer delen, is dit stapelbed makkelijk op te delen in een laag bed en een halfhoogslaper.

Lifetime kidsrooms

In het assortiment van LIFETIME-kinderbedden zijn halfhoogslapers en hoogslapers te vinden met bijpassende accessoires. Denk daarbij aan een bijpassend speelmatras voor onder het bed of juist een perfect passend bureau voor optimaal gebruik van de ruimte in uw Lifetime kinderkamer. De halfhoogslaper en hoogslaper zijn indien gewenst ook weer om te bouwen in een lager bed. Zo groeit het bed met de wensen van uw kind mee!

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in de showroom voor een Lifetime kinderbed of complete lifetime kinderkamers.