Kidsdepot bedden

Uitgebreide collectie gestoffeerde bedden van Kidsdepot:

Bekijk hier de Kidsdepot gestoffeerde bedden met stijl of kom naar onze Superstore. Deze gestoffeerde bedden, zijn leverbaar bij Kidsroom in verschillende stofkleuren en bed maten.

resultaten
Kleur
Meer
Wat mag het kosten?
tot
Merk
Meer
Categorie
Meer
Geslacht
Meer
Kleur
Meer
Wat mag het kosten?
tot
Merk
Meer
Categorie
Meer
Geslacht
Meer

Gestoffeerd bed Lisa

549,-

Gestoffeerd Twin bed Luno

549,-

Gestoffeerd 120 bed Lima

549,-

Sunn gestoffeerd bed

499,-

Gestoffeerd 120 bed Sunn

549,-

Lenn gestoffeerd bed

499,-

Lisa gestoffeerd bed

499,-

Lima gestoffeerd bed

499,-

Kate gestoffeerd bed

499,-

Luno gestoffeerd bed

499,-

Flow bedbank gestoffeerd

599,-

Juna gestoffeerd bed

499,-

Kidsdepot Gestoffeerde bedden

499,-

Kidsdepot gestoffeerde bedden

Kies je eigen stijl, kleur, stof en maat. Zo kun je het aanpassen aan ieder interieur. Ideaal dus als je kind of tiener graag een groter bed wil, maar de andere meubels nog helemaal niet aan vervanging toe zijn. Of als je wat warmte wil toevoegen aan een kamer met veel andere materialen.

De stoffen zijn, vooral met een extra bescherming erover, ook prima geschikt voor kinderen. En is je kind wat gevoelig voor stof, dan kunt je ook kiezen voor een sky leren bed.

En deze gestoffeerde bedden zijn in veel gevallen ook verkijgbaar in lits-jimeaux maat, dus zelfs voor je eigen slaapkamer is dit mogelijk!

Gestoffeerde bedden bij Kidsroom

Wil je een speciaal bed, eens wat anders dan een houten bed en ééntje met net wat meer uitstraling dan een stalen standaard bed? Dan is een gestoffeerd bed een goede optie! Bij een gestoffeerd bed wordt de ombouw stijlvol afgewerkt met stof of (kunst)leer. Het geeft je slaapkamer een zachte gezellige sfeer.

Creëer het luxe hotelkamergevoel met deze mooie gestoffeerde bedden van Kidsdepot! Ze zijn bekleed met een zachte, comfortabele stof.