Twijfelaar bedden

Heerlijk comfortabel slapen en ook nog ruimte voor een logeetje! Bekijk hier onze ruime collectie twijfelaar bedden (twin bedden) van Bopita, Lifetime, Almila en Kidsdepot, of kom langs in onze kinderbedden winkel!

resultaten
Wat mag het kosten?
tot
Merk
Meer
Categorie
Meer
Wat mag het kosten?
tot
Merk
Meer
Categorie
Meer

Gestoffeerd bed Lisa

649,-
599,-

Gestoffeerd Twin bed Luno

649,-
599,-

Gestoffeerd 120 bed Lima

649,-
599,-

Gestoffeerd 120 bed Sunn

649,-
599,-

Twin Lora hemelbed

807,-
689,-

Lora Twin bed

479,-
399,-

Iron Twin bed

399,-
339,-

Origami Twin bed

439,-
349,-

Legend Twin bed

559,-
479,-

Irony Twin bed

439,-
359,-

Bopita Twin bed Paris

559,-

Bopita Twin bed Lisa

459,-

Bopita Twin bed Mika

569,-

Bopita Twin bed Lynn

529,-

Bopita Twin bed Bobby

549,-

Nog meer bekijken?

Terug naar overzicht

Twin bed kopen

Wil je een groter bed kopen voor je kind(eren)? Twijfel je welk bed je moet kopen? Dan is een twijfelaar bed (wordt ook wel Twin bed genoemd) wellicht een goed idee! Maar wat is een twijfelaar bed nou eigenlijk en wanneer koop je het?

Hieronder lees je alle info, zodat je gemakkelijk een keuze kunt maken.

Vandaag de dag hebben veel kinderen behoefte aan een wat ruimer bed en wordt er steeds vaker voor een twijfelaar bed gekozen. Het twijfelaar bed zit qua maat precies tussen een 1persoons- en 2persoonsbed in en is ideaal wanneer je ruimer wilt liggen in je eentje of als er een logeetje komt slapen. Een twijfelaar bed heeft een breedte van 120 of 140cm. Een twin bed is ideaal voor kinder- en tienerkamers. Kleine kinderen kunnen er gemakkelijk met z’n tweeën in liggen, dus het is perfect voor logeerpartijtjes. Je hebt geen luchtbed of los matras nodig die je op de grond moet leggen. Kies je voor een twijfelaar wanneer je kindje nog klein is, dan hoef je voorlopig geen ander bed meer aan te schaffen, want een twin bed gaat jaren mee.

Twijfelaar bed compleet

Een twijfelaar bed is ideaal en kent voordelen voor zowel de kinderkamer als voor een tienerkamer. Jullie kind heeft heerlijk de ruimte om te draaien en om zich heen te bewegen. Dat maakt de nachtrust natuurlijk extra comfortabel. De meeste twijfelaar bedden zijn uit te breiden tot een complete, bij elkaar passende, tiener- of kinderkamer met een bureau, kledingkast (2 of 3-deurs), nachtkastje, boekenkast en meer. Daarnaast zijn er ook nog verschillende stijlen waar uit gekozen kan worden. Gaat de voorkeur uit naar een stoffen bed of toch liever modern strak wit, trendy zwart of misschien landelijk hout? U kunt een gehele kinderkamer of tienerkamer in de gewenste stijl samenstellen. Wil je de ruimte onder het bed optimaal benutten? Dat kan! Onder de meeste twijfelaar bedden is een lade verkrijgbaar.

Twijfelaar bedden Kidsroom

Op zoek naar een heerlijk ruim kinder- tienerbed? Bezoek onze prachtige Superstore showroom in Beuningen. Met ruim 50 kinderkamers compleet ingericht, zit er altijd iets tussen wat je bevalt! Ook zie je in onze kinderbeddenwinkel 1persoons bedden, die ook in de ruimere maat van twijfelaar/twin bed te bestellen zijn! Vraag onze deskundige medewerkers naar de mogelijkheden of neem contact met ons op via het contactformulier.

Niet alleen de meubels, maar ook de aankleding/accessoires voor uw complete twijfelaar bed kinderkamer/tienerkamer kunt u kopen bij Kidsroom. Bij Kidsroom hebben we aan alles gedacht. Van matrassen (div. maten), lattenbodems, dekbedden en hoeslakens, tot fijne kussens en prachtige dekbedovertrekken. Wel zo handig; zo kan je de complete kinder/tienerkamer bij ons samenstellen. Er zijn verschillende stijlen twijfelaar bedden; Een romantisch meiden twijfelaar, trendy zwarte/hout twijfelaars, maar wist je dat er ook een hele stoere game-kinder/tienerkamer Nova is? Ook deze is beschikbaar in de twin bed maat 120 x 200cm.

Twijfelaar bed maten

Twijfelaar bedden nemen niet ontzettend veel ruimte in. Het bed neemt net wat meer ruimte in beslag dan een eenpersoonsbed. Immers het verschil met een 1persoons bed (matrasmaat), is maar 30cm. Maar om in te liggen, maakt het een wereld van verschil. Nog ruimer liggen? Sommige bedden zijn ook verkrijgbaar in de maat 140 x 200cm! Bv. deze gestoffeerde bedden van Kidsdepot. Maar er zijn ook voldoende wit houten bedden beschikbaar in de 140 x 200 cm maat.

Maak uw bed vervolgens compleet met een van onze lattenbodems, matrassen en beddengoed. Zo bent u verzekerd van een optimale nachtrust voor uw kind en koopt u een geheel nieuwe kinderkamer.


Merken in ons assortiment