Stokke® kinderstoel, Xplory kinderwagen en Sleepi

Bekijk hier de complete collectie van het merk Stokke® o.a. kinderstoelen  Tripp Trapp® en Steps™ in alle kleuren en accessoires. Stokke® babyset en newborn set, kussentjes, actie en meer.  Draagzak My carrier en kinderwagens van Stokke®  de Xplory V5 en Stokke® Trailz terrain . Kom langs in onze winkel voor alles van Stokke®

Stokke® Tripp Trapp® uit voorraad leverbaar

Een erg populaire stoel uit de kinderwereld is de Stokke Tripp Trapp®. Deze kinderstoel staat al jaren bekend om haar ergonomische constructie. Het is daarom ook niet voor niets een award winnende kinderstoel. Wat maakt deze Stokke Tripp Trapp® kinderstoel nou zo bijzonder?

Tripp Trapp® kinderstoel tilt je kindje op tot de optimale en correcte zithouding. Ontworpen om je kind dichter bij en aan de tafel te brengen, zorgt de Tripp Trapp® van Stokke® ervoor dat je kindje kan zitten, eten en met jou of andere gezinsleden in wisselwerking kan staan terwijl het in de Tripp Trapp zit. Als je kind bij jou zit, is het beter in staat zich te binden, en taal- en sociale vaardigheden te ontwikkelen. Kinderstoel Stokke Tripp Trapp® biedt jou en je kind talrijke eigenschappen, functies en voordelen in alle kleuren.

Stokke® Steps™

Een hoge kwaliteit ergonomische kinderstoel concept de Stokke® Steps™ . Het combineert een bouncer (wipstoel) met een kinderstoel. Een stijlvolle oplossing voor je baby, peuter en kind .

Dankzij de ergonomische vorm zit je kindje heerlijk in de Stokke® Steps™ Kinderstoel. De verstelbare voetensteun biedt extra comfort en ondersteunt je kindje altijd op de juiste manier.

De stokke steps kinderstoel is er met een wit of zwart zitje en keuze in 7 kleuren poten.

Stokke® Sleepi™

Het perfecte eerste bedje voor je baby. De ovale vorm van de Stokke® Sleepi geeft je baby een gevoel van veiligheid.

Stokke® Trailz™ De all terrein stroller

Gemaakt voor het avontuur, brengt de Stokke® Trailzjou waar je maar heen wil – in alle seizoenen en op alle terreinen. Zoals bij alle Stokke®kinderwagens, stimuleren de hoge reiswieg en het verstelbare kinderzitje de band tussen ouder en kind. Het superieure manoeuvreren en moeiteloos besturen verzekeren een vloeiend ritje voor jouw kleine spruit. Grote met lucht gevulde rubberbanden en een ruime waterbestendige boodschappenmand maken van de Stokke® Trailz de perfecte keuze voor actieve gezinnen die houden van het buitenleven – ongeacht de weersomstandigheden.

Stokke® Xplory® hoog en dichtbij

Hoe zou jij het vinden als je de hele dag laag bij de grond moest doorbrengen en naar andermans voeten moest turen? Volwassenen vergeten vaak dat kinderen de wereld niet altijd vanuit ons verheven perspectief bekijken. Maar al te vaak worden ze op kniehoogte door de stad gereden, zonder contact met ons of de wereld om hen heen. Dankzij de unieke hoogte-instelling van de Stokke® Xplory®kun je je kind op veilige wijze op jouw hoogte brengen en op die manier jullie onderlinge band versterken, het samenspel bevorderen en beter oogcontact houden -terwijl jullie samen de wereld ontdekken.

Zit perfect,van top tot teen

De Stokke® Xplory® zit je kindje als gegoten, van top tot teen. Elke vierkante centimeter is ontworpen om je kindje volop van de wereld te laten genieten, terwijl de wandelwagen je kindje daarbij zachtjes vasthoudt. Of het nu het duidelijke voordeel van het verhoogde zitje is of de verstelbare voetsteun: de Stokke® Xplory® biedt volop veiligheid en bewegingsvrijheid – hoe groot of klein je kindje ook is – en zorgt daarmee voor comfortabel en beschermd vervoer.