Babykamers

Wilt u een complete babykamer kopen? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken! u vind hier alles om een babykamer compleet te maken! Kijk hier of kom langs in onze winkel.

Video babykamers

De complete babykamers zijn voorzien van verschillende producten die goed bij elkaar passen. Laat u inspireren door onze showroom met volledig ingerichte babykamers. U kunt hier in éen oogopslag zien wat bij u past. Of u nu op zoek bent naar een babybedje, kledingkasten, commodes met lades of commodes met deuren, wij hebben het allemaal in ons assortiment.

Onze collectie van topmerken garanderen een kwaliteitsvol product. Bij ons kunt u terecht voor een complete babykamer van onder andere de volgende merken:

–        Bopita
–       Almila
–        Stokke

In ons assortiment zitten veel verschillende kleuren, materialen en uitvoeringen, dus bijpassend bij elk interieur. Deze staan opgesteld in onze superstore vlak bij Nijmegen, zodat u dit met eigen ogen kunt aanschouwen!

Het juiste adres voor alles

Niet alleen de meubels, maar ook de accessoires voor uw complete babykamer kunt u kopen bij Kidsroom. Bij Kidsroom hebben we aan alles gedacht. Van speelgoedkisten, knuffels en kussentjes, tot een bijpassende wandplank, wandrek en kapstokjes. Ook de aankleding vergeten wij niet! Zo hebben wij mooie sluiertjes of klamboes voor boven het babybedje. Vanzelfsprekend hebben wij een ruim assortiment aan standaard babybed-artikelen die het comfortabel, veilig en langdurig gebruik bevorderen. Denk daarbij aan een goed ventilerend matras, een matrasbeschermer, aerosleep, molton onderleggers en hoeslakentjes.

Levering van de babykamer

Alle babykamers worden geleverd als bouwpakket, met een duidelijke en goede handleiding voor montage, de babykamers kunnen worden afgehaald of door ons bezorgt door heel Nederland. Ook kunt u door ons uw babykamer geheel laten monteren door het eigen montageteam.

Tips voor een veilige babykamer

Natuurlijk moet u bij de inrichting ook rekening houden met de veiligheid van de inrichting. Zo hebben wij een aantal tips voor u om uw baby zo veilig mogelijk te maken:

Enkele tips:

  • Plaats een wieg of ledikant niet in de buurt van de verwarming of de deur
  • Kies een wieg of ledikant met afgeronde hoeken
  • Kies voor een niet te gladde vloer omdat u anders uit zou kunnen glijden
  • Zorg voor veilige stopcontacten
  • Gebruik verf op waterbasis en zo min mogelijk oplosmiddelen
  • Gebruik een lamp met een dimmer of richt de lamp op de muur
  • Kies voor een ruime commode waar ook plaats is voor toiletartikelen

Onze afdeling babykamers
Kidsroom Megastore Babykamers