Babykamer kopen | Babykamer compleet | complete babykamer

U wilt een complete babykamer kopen? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken, bij Kidsroom Beuningen hebben wij namelijk alles om een babykamer compleet te maken! De beste merken, verschillende kleuren, aankleding, alleen een babybed of juist de complete babykamer kopen: bij ons kan het allemaal. Kom de babykamers bewonderen in onze zeer complete showroom of neem alvast een kijkje online.

De mooiste Babykamers vind U bij

De mooiste babykamers vindt u bij Kidsroom in Beuningen, vlakbij Nijmegen. Wandel door onze showroom met volledig ingerichte complete babykamers in verschillende stijlen om inspiratie en ideeën op te doen. Of u nu op zoek bent naar een babybedje, kledingkasten, commodes met lades of commodes met deuren, wij hebben het allemaal in ons assortiment.

Onze collectie van topmerken garanderen een kwaliteitsvol product. Bij ons kunt u terecht voor het kopen van een complete babykamer van onder andere Bopita, Coming Kids, Stokke en nog veel meer. In ons assortiment zitten veel verschillende kleuren, materialen en uitvoeringen, dus bijpassend bij elk interieur. Deze staan opgesteld in onze superstore zodat u dit met eigen ogen kunt aanschouwen!

Het juiste adres voor alles

Niet alleen de meubels voor uw complete babykamer kunt u kopen bij Kidsroom, maar ook de accessoires. Voor een bijpassende wandplank of wandrek, speelgoedkisten, kapstokjes, verlichting, knuffels, mandjes, kussentjes en nog veel meer bent u bij ons aan het juiste adres. Maar ook de aankleding vergeten wij niet! Zo hebben wij mooie sluiertjes of klamboes voor boven het babybed, dekens, lakens of een dekenhoes. En vanzelfsprekend hebben wij een ruim assortiment aan standaard babybed-artikelen die het comfortabel, veilig en langdurig gebruik bevorderen. Denk daarbij aan een goed ventilerend matras, een matrasbeschermer, aerosleep, molton onderleggers en hoeslakentjes.

Levering van de babykamer

Alle babykamers worden geleverd als bouwpakket, met een duidelijke en goede handleiding voor montage, de babykamers kunnen worden afgehaald of door ons bezorgt door heel Nederland. Ook kunt U door ons uw babykamer geheel laten monteren door het eigen montageteam.

Dé babywinkel vlak bij Nijmegen

Natuurlijk moet u bij de inrichting ook rekening houden met de veiligheid van de inrichting.

Enkele tips:

  • Plaats een wieg of ledikant niet in de buurt van de verwarming of de deur
  • Kies een wieg of ledikant met afgeronde hoeken
  • Kies voor een niet te gladde vloer omdat u anders uit zou kunnen glijden
  • Zorg voor veilige stopcontacten
  • Gebruik verf op waterbasis en zo min mogelijk oplosmiddelen
  • Gebruik een lamp met een dimmer of richt de lamp op de muur
  • Kies voor een ruime commode waar ook plaats is voor toiletartikelen

Onze afdeling babykamers
Kidsroom Megastore Babykamers