Peuterbedden 70x150 cm, peuterbedbank in wit of kleur

Bent u op zoek naar een peuterbed om aan te sluiten bij de volgende levensfase van uw kind? Dan bent u bij Kidsroom aan het goede adres! Wij hebben een ruim assortiment peuterbedden zodat u gegarandeerd een peuterbed vindt wat bij u en uw kind past. Zo zijn er peuterbedden met lade, zonder lade, in bedbank-vorm, in verschillende kleuren en het LIFETIME 4 in 1 bed is zelfs om te bouwen naar elke levensfase van uw kind. Kidsroom heeft een grote keuze met leuke peuterbedden, zoals van de merken Bopita, Coming Kids en meer. Peuterbedden komen in allerlei kleuren zoals hout of wit, met of zonder lade. Veel peuterbedden kunnen wij direct uit voorraad leveren en natuurlijk hebben wij een compleet assortiment aan matrassen, matrasbeschermers en andere accessoires om de kinderkamer compleet te maken. Benieuwd naar onze collectie?

Twijfeld U over een peuterbed of ‘grote-mensenbed’ ?

Na laten we zeggen 24 maanden is uw kindje uit het ledikant gegroeid. Wat nu, kiest u voor een peuterbed van 70x150cm of gaat u direct over op een groot bed van 90x200cm? Veelal zijn ouders geneigd om direct voor een groot bed van 2 meter lang te kiezen. Hiermee worden extra kosten voor een ‘tussentijds’ peuterbed vermeden. Dit is een begrijpelijke keuze. Een peuterbed schaft u aan voor een periode van maximaal vier á vijf jaar. Echter heeft een peuterbed een aantal belangrijke voordelen.

De voordelen van een peuterbed

Het belangrijkste voordeel van een peuter- of juniorbed is echter dat uw kindje er gemakkelijk zelf in en uit kan stappen, omdat het bedje lager is. Daarbij zijn zijhekjes gemonteerd of apart bestelbaar die voorkomen dat peuters ’s nachts uit bed vallen. Tevens is het peuterbed ‘knusser’ en prettiger voor het kind om in te slapen, omdat het qua afmetingen beter past dan een ‘grote-mensen-bed’. De combinatie met een uitvalhekje op het peuterbed geven het kind een beschermd gevoel in het peuterbed.

Toch de tussenstap maken

Om toch de tussenstap met een peuterbed te kunnen maken heeft Kidsroom een royale collectie juniorbedden 150×70cm. Van verschillende merken, onder andere peuterbedjes van Bopita, Coming Kids, Happy Baby en meer. Met de nodige accessoires voor het peuterbed zoals een onderschuiflade, matras, matrasbeschermer, dekbed en dekbedhoes maakt u het peuterbed in één keer helemaal af!

Showroom met ruim 40 peuterbed  en kinderbed opstellingen

Bent u benieuwd geworden naar onze ruime collectie peuterbedden? Kom dan vrijblijvend langs in onze showroom! Wij kunnen u adviseren over de verschillende mogelijkheden en accessoires. De garantie op de peuterbedden is van 1 tot 5 jaar.