Peuterbedden 70x150 cm, peuterbedbank in wit of kleur

Op zoek naar een leuk peuterbed? Kidsroom heeft een grote keuze met leuke peuterbedden, o.a. peuterbedjes van Bopita, Coming kids en meer. Peuterbed in hout wit of kleur met of zonder lade. Veel peuterbedjes direct uit voorraad leverbaar.

Juniorbed of ‘grote-mensenbed’ …?

Na laten we zeggen 24 maanden is je kindje uit het ledikant gegroeid. Wat nu? ..Kies je voor een peuterbed of ga je direct over op een groot bed van 90x200cm? Veelal zijn ouders geneigd om direct voor een groot bed van 2 meter lang te kiezen. Hiermee worden extra kosten voor een ‘tussentijds’ peuterbed vermeden. Dit is een begrijpelijke keuze. Een peuterbed schaf je aan voor een periode van maximaal vier á vijf jaar. Echter heeft een peuterbed een aantal belangrijke voordelen.

De voordelen van een peuterbed
Het belangrijkste voordeel van een peuter- of juniorbed is echter dat je kindje er gemakkelijk zelf in en uit kan stappen, omdat het bedje lager is. Daarbij zijn zijhekjes gemonteerd of apart bestelbaar die voorkomen dat peuters ’s nachts uit bed vallen. Tevens is het peuterbed ‘knusser’ en prettiger voor het kind om in te slapen, omdat het qua afmetingen beter past dan een ‘grote-mensen-bed’. De combinatie met een uitvalhekje op het peuterbed geven het kind een beschermd gevoel in het peuterbed.

Toch de tussenstap maken

Om toch de tussenstap met een peuterbed  of Juniorbed te kunnen maken heeft Kidsroom een royale collectie juniorbedden 150×70. Van verschillende merken, o.a. Peuterbedjes van Bopita, Coming kids, Happy baby en meer. Met de nodige accessoires voor het peuterbed zoals een onderschuiflade, matras, matrasbeschermer, dekbed en dekbedhoes maak je het peuterbed in één keer helemaal af.

Showroom met ruim 40 peuterbed  en kinderbed opstellingen

Kom langs in onze ruime showroom met een ruime keuze in peuterbedden. We adviseren je te kiezen voor een degelijk kinderbed met matras en matrasbeschermer. Zo kunnen broertjes en zusjes of andere kinderen in een later stadium ook nog plezier hebben van het peuterbedje. De garantie op de peuterbedden is van 1 tot 5 jaar. Peuterbedjes hebben wij in diverse kleuren.