Kinderbedden

De mooiste kinderbedden vind je bij Kidsroom dé kinderbeddenwinkel. In onze superstore staan meer dan 50 kinderbedden voor u klaar, zodat u samen met uw kind inspiratie kunt opdoen.

Video kinder & tienerkamers

HOERA, HET IS TIJD VOOR EEN GROTER BED!

De tijd is aangebroken dat je kindje de overstap zal gaan maken van ledikant naar een groter kinderbedje. Wat een mijlpaal! Je zoon of dochter is inmiddels te groot voor het ledikantje of wellicht er is een broertje of zusje op komst. Een spannende tijd! Je kunt dan kiezen voor bijvoorbeeld een peuterbed/ juniorbed of zelfs een éénpersoonsbed. Een kinderbed is voor een kind veel meer dan alleen een slaapplek. Een mooi kinderbed vormt het middelpunt van zijn eigen fantasierijke wereldje. Overdag kan hij of zij er lekker in spelen en ’s nachts dromen ze er comfortabel in weg. Kidsroom heeft een gigantisch assortiment aan kinderbedden en het beste advies voor het kinderbed van uw zoon of dochter. Kom gerust samen met uw kind naar onze kinderbeddenwinkel voor ideeën, inspiratie of vrijblijvend advies van onze kinderbedden-experts. Veel van onze kinderbedden kunnen uit voorraad worden meegenomen uit onze winkel! Voor elke leeftijdscategorie hebben wij een passend bed voor uw kind, van peuterbedden tot tienerbedden.

Kinderen ontwikkelen zich volop en dat kost veel energie. Een goede nachtrust is daarbij onmisbaar. De kinderbedden van Kidsroom Beuningen zijn van goede kwaliteit en zien er ook nog eens uitnodigend uit. Je zoon of dochter naar bed krijgen, wordt zo een stuk eenvoudiger. Wij hebben kinderbedden in verschillende afmetingen en ook bedden met handige opbergruimtes. Ontdek het zelf!  Onze experts van Kidsroom kunnen u het beste advies geven en bieden u de mogelijkheid om in onze superstore verschillende matrassen te testen, om zo uw complete kinderbed samen te stellen. Al onze matrassen voor de kinderbedden zijn omkeerbaar, zo gaan de matrassen langer mee doordat uw kinderen op beide zijden kunnen slapen. Voor het kopen van het kinderbed, matras en meer kom je naar Kidsroom Beuningen.

Emma kinderkamer met bedbank

Kom naar onze winkel met ruim 50 kinderbedden

Bij Kidsroom werken wij met verschillende topmerken kinderbedden. U vindt bij ons meer dan 50 kinderbedden van o.a. de merken Bopita, Woood, Kidsdepot, Lifetime Kidsrooms en Almila. Ruime keuze in stoere jongensbedden en dromerige meisjesbedden, in verschillende stijlen, materialen, kleuren en maten. Van peuter tot tiener. Veel van onze kinderbedden maken deel uit van een serie kindermeubels, zodat u een prachtige kinderkamer samen kunt stellen. Deze kinderkamer kunt u in onze winkel vaak uit voorraad meenemen. Ook hebben wij een bezorg- en montage service, vraag naar de voorwaarden aan een van onze medewerkers.

In onze kinderbeddenwinkel slaagt u dus gegarandeerd voor een bed voor uw kind. Onze collectie bevat onder andere peuterbedden/juniorbedden (70x140cm), kinderbedden (90x200cm), kajuitbedden, tienerbedden, gestoffeerde bedden, bedbanken, halfhoogslapers, hoogslapers, stapelbedden en twijfelaars/twinbedden.

Prachtige kinderbedden voor optimale nachtrust

Een goede nachtrust bestaat niet alleen uit voldoende slapen, maar ook uit een goede slaap kwaliteit. In onze kinderbeddenwinkel kunt u onze matrassen testen en met eigen ogen onze prachtige meubelen bewonderen. Wees van harte welkom! Tip: Neem de afmetingen van uw kinderkamer mee naar onze superstore van 2500 m2, zodat u samen met onze experts kunt kijken naar een passende kamer. Krijg vrijblijvend deskundig advies van onze kinderbedden-experts! Al onze kinderbedden worden geleverd als een bouwpakket met duidelijke instructies om deze te monteren, maar wij hebben ook experts die uw bed in elkaar kunnen zetten voor u. Al het verpakkingsmateriaal nemen wij weer mee zodat wij het op de juiste manier kunnen recyclen. Zo wordt u volledig ontzorgd!

Geslaagd voor het kinderbed?

Dan kunt u bij ons ook terecht voor kussens, dekbedden dekbedovertrekken, moltons, hoeslakens en meer accessoires voor de kinderbedden. Zo maakt u de nieuwe aankoop helemaal af en compleet naar eigen zin. Ga voor een leuk thema of hou het lekker neutraal.

Bezoek onze fantastische showroom!

Onze kinderbedden komen bewonderen? Wij heten u van harte welkom bij Kidsroom Beuningen, aan de afslag A73 bij Nijmegen. Onze experts staan u graag te woord.


Merken in ons assortiment