Kinderbedden

De mooiste kinderbedden vind je bij Kidsroom dé kinderbeddenwinkel. In onze superstore staan meer dan 50 kinderbedden voor u klaar, zodat u samen met uw kind inspiratie kunt opdoen.

Video kinder & tienerkamers

Kidsroom, voor het beste advies kleuterbed

Wilt u deze kinderbedden kopen of eerst in het echt bekijken in onze winkel? Kom gerust samen met uw kind naar onze kinderbeddenwinkel voor ideeën, inspiratie of vrijblijvend advies van onze kinderbedden-experts. Veel van onze kinderbedden kunnen uit voorraad worden meegenomen uit onze winkel! Voor elke leeftijdscategorie hebben wij een passend bed voor uw kind, van peuterbedden tot tienerbedden. Voor de kinderbedden zijn ook uitvalhekjes of ook wel uitvalbeschermer genoemd voor het uit bed rollen van de kinderen.

Opgroeiende kinderen hebben hun slaap nodig. Voor optimale nachtrust is een passend kinderbed met een goed matras van groot belang. Onze experts van Kidsroom weten dit en daarom geven wij de mogelijkheid om in onze superstore verschillende matrassen te testen, om zo uw complete kinderbed samen te stellen. Al onze matrassen voor de kinderbedden zijn keerbaar, zo gaan de matrassen langer mee doordat uw kinderen op beide zijden kunnen slapen. Voor het kopen van het kinderbed, matras en meer kom je naar Kidsroom

Winkel met ruim 50 kinderbedden

Bij Kidsroom werken wij met verschillende topmerken kinderbedden. U vindt bij ons meer dan 50 kinderbedden van o.a. de merken Bopita,  Woood, Kidsdepot en Lifetime. Ruime keuze in stoere jongensbedden en leuke meisjesbedden, in allerlei kleuren en maten. Van peuter tot tiener. Veel van onze kinderbedden maken deel uit van een serie kindermeubels, zodat u een prachtige kinderkamer samen kunt stellen. Deze kinderkamer kunt u in onze winkel vaak uit voorraad meenemen of natuurlijk laten bezorgen.

In onze kinderbeddenwinkel slaagt u dus gegarandeerd voor een bed voor uw kind. Onze collectie bevat onder andere peuterbedden (70x150cm), juniorbedden (70x140cm), kinderbedden (90x200cm), kajuitbedden, tienerbedden, gestoffeerde bedden, 1-persoonsbedden, bedbanken, halfhoogslapens, hoogslapers, stapelbedden en twijfelaars.

Kinderbedden voor optimale nachtrust

Onze kinderbeddenwinkel met eigen ogen bewonderen en de matrassen testen? Natuurlijk bent u van harte welkom! Neem de afmetingen van uw kinderkamer mee naar onze superstore van 2500 m2 en krijg vrijblijvend deskundig advies van onze kinderbedden-experts. Al onze kinderbedden worden geleverd als een bouwpakket met duidelijke instructies om deze te monteren, maar wij hebben ook experts die uw bed in elkaar kunnen zetten voor u. Al het verpakkingsmateriaal nemen wij weer mee zodat wij het op de juiste manier kunnen recyclen. Zo wordt u volledig ontzorgd!

Kinderbed kopen? van de beste merken

Kijk ook eens naar onze kussens en dekbedovertrekken, moltons, hoeslakens en meer accessoires voor de kinderbedden.

U vind bij ons meer dan 50 kinderbedden, 1-persoonsbedden en tienerbedden geheel opgesteld in onze kinderbeddenwinkel van de volgende merken: Bopita kinderbedden | Kidsdepot | Woood | Lifetime kinderbedden

Kom langs in onze showroom

Onze kinderbedden komen bewonderen? Wij heten u van harte welkom bij Kidsroom Beuningen, aan de afslag A73 bij Nijmegen. Onze experts staan u graag te woord.


Merken in ons assortiment