2.500 M2 INSPIRATIE VOOR BABY- EN KINDERKAMER
VEEL TOPMERKEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR
EIGEN MONTAGE EN SERVICEDIENST

Kinderkamer interieuradvies

Kinderkamer inrichten?

Ga je, voor het eerst, een complete kinderkamer inrichten? Of is jullie kind toe aan de volgende stap; van kinderkamer naar tienerkamer? Hoe richt je de kinderkamer in, passend bij de ontwikkeling & identiteit van je kind?  Kijk je ook weleens in tijdschriften, op tv of online voor kinderkameradvies of kinderkamerstyling, kinderkamer ideeën, maar weet je niet zo goed hoe je zelf moet beginnen met het ontwerpen van de kinderkamer?

Kinderkamer advies

Wil je graag uitleg/tips of zelfs (uitgebreid) kinderkameradvies op maat? Misschien is interieuradvies van een kinderkamerstylist voor de mooiste kinderkamers voor jongens of meiden van InnerHome-Kids dan wel iets voor jullie! Volop kinderkamerstyling en ideeën voor de leukste kinderslaapkamer Soms ben je net wat te druk met bv. werk, de kinderen en alle alledaagse dingen, om het ontwerp van kinderkamer of tienerkamer helemaal af te maken zoals je zou willen. Je hebt vast al nagedacht welke stijl de kinder slaapkamer mag krijgen; mooi naturel en rustig, of juist stoer met felle kleuren? En welke meubels heb je eigenlijk allemaal nodig voor de kinderkamer? Gaat het alleen om een bed met nachtkastje of ook om een kledingkast en past dan een 2-deurskast of kan het ook een 3-deurskast zijn. Misschien een bureau om aan te spelen of te studeren? Hoe ga je de kinderkamer ontwerpen en wordt alles een mooi geheel? InnerHome-kids richt zich specifiek op kinderkamer ontwerpen, want een kinderkamer is meer dan een inrichting alleen.

Judith is interieurontwerper, kinderpsycholoog, oprichter van Innerhome

“Wat is belangrijker dan een slaapkamer waarin je kind tot rust kan komen en lekker kan slapen, maar ook kan spelen (met vriendjes) en plezier kan maken.. In mijn aanpak staat de basis voor een evenwichtige ontwikkeling centraal. Uit mijn ervaring is gebleken dat een ontwerp specifiek gericht op het kind, slaap kan bevorderen, stress en angst kan reduceren en bijdraagt aan de eigen identiteit ontwikkeling. Je directe omgeving is van grote invloed op hoe je je voelt. We krijgen energie van het creëren van een interieur dat inspireert, stimuleert en tot rust brengt. Dit doen we door echt contact te leggen en goed te luisteren naar de behoefte van je kind".

Kidsroom en Innerhome kids:

Helpen je graag met een kinderkamer ontwerp of compleet kinderkamer advies, om dé kinderkamer te realiseren waar jij eigenlijk niet aan toe komt. Natuurlijk kunnen wij jou ook helpen met het bedenken van de kinderkamerstyling. Vul bijgevoegd contact formulier in voor meer informatie van de kinderkamerstylist. [gravityform id="8" title="false" description="false"]
Laad meer