2.500 M2 INSPIRATIE VOOR BABY- EN KINDERKAMER
VEEL TOPMERKEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR
EIGEN MONTAGE EN SERVICEDIENST
[email protected]

Maxi-cosi autostoeltjes & Isofix autostoeltjes

Kijk hier of kom naar onze winkel voor alle autostoeltjes en isofix autostoelen van Maxi-Cosi, o.a. Maxi-cosi pebble, Maxi-cosi Tobi, Maxi-cosi Rodifix, Maxi-cosi Pearl, Maxi-cosi Axissfix, Axiss, cabriofix, Familyfix en 2-wayfix.

Filteren op:

Prijs

tot

36 resultaten gevonden

Maxi-Cosi Pebble 360º | Black
289,-
229,-
Bekijk

BEZOEK ONZE

SUPERSTORE

  • 2.500 M2 INSPIRATIE
  • VEEL TOPMERKEN OP VOORRAAD
  • EIGEN MONTAGE TEAM
Routebeschrijving Routebeschrijving
Maxi-Cosi Pebble 360º | Green
289,-
229,-
Bekijk
Maxi-Cosi Pebble 360º | Blue
289,-
229,-
Bekijk
36

Maxi-cosi

Maxi-cosi autostoeltjes

Maxi Cosi is al ruim 30 jaar een specialist als het gaat om de veiligheid van uw kinderen in de auto. De autostoeltjes van Maxi-Cosi zijn niet alleen heel erg veilig, maar ook erg comfortabel en geschikt voor verschillende leeftijdscategorieën. Met een autostoel van MaxiCosi kunt u uw kinderen op een veilige en comfortabele manier vervoeren, ook voor langere afstanden.

Welke soorten autostoeltjes zijn er? autostoeltjes zijn onderverdeeld in pakweg drie leeftijds-/gewichtsgroepen:

Soort autostoeltje   Groep   Toegestaan gewicht   Leeftijdsindicatie
Baby-autostoeltje   0+   tot 13 kg   tot ca. 12 maanden
Peuterautostoeltje   1   9 – 18 kg   9 maanden tot ca. 3½ jaar
Kinderautostoeltje   2/3   15 – 36 kg   3½ tot ca. 12 jaar

Koop een autostoeltje nooit op de groei, maar zorg het vanaf het begin goed past bij het gewicht van je kind. Het gewicht staat aangegeven op het oranje ECE-keurmerk. Vaak wordt ook de leeftijd aangegeven, maar omdat het ene kind zwaarder is dan het andere, moet je dit vooral zien als indicatie.

Kom langs en neem je auto mee bij aankoop

Laat je bij de Kidsroom goed voorlichten over hoe het stoeltje geïnstalleerd, gebruikt en onderhouden moet worden. Neem bij de aankoop je auto mee en controleer of het stoeltje hier goed
in kan worden bevestigd. Pas het stoeltje eventueel samen met andere autostoeltjes die je reeds in gebruik hebt. Belangrijk is dat het stoeltje zo stevig mogelijk in de auto is te plaatsen en dat het gordelslot niet geklemd zit.

Tot ca. 4 jaar achterwaarts vervoeren

De Maxi-Cosi 2wayFix biedt de beste bescherming en is de veiligste manier om kinderen te vervoeren. Ze kunnen vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar achterwaarts vervoerd worden. Het hoofd en de nek worden hierdoor aanzienlijk beter beschermd.

De 2wayFix maakt deel uit van de 2wayFamily. De autostoeltjes CabrioFix, Maxi-cosi Pebble en 2waypearl kunnen er beide op bevestigd worden. De CabrioFix of Pebble wordt gebruikt vanaf de geboorte tot het moment dat het hoofd van het kindje boven de kuip uitsteekt. Vervolgens wordt er overgestapt op de 2wayPearl. Of kies voor de Maxicosi Mica draaistoeltje waarbij geen los systeem nodig is.

De 2wayFix is heel gebruiksvriendelijk. Hij wordt bevestigd met ISOFIX en het autostoeltje kan er zo op vastgeklikt worden. De 2WayFix base bevestigt met een licht- en geluidssignaal dat het autostoeltje veilig bevestigd is.

Eén auto of meerdere?

Bedenk ook hoe je het autostoeltje gaat gebruiken. Als je kind bijvoorbeeld vaker met opa en oma reist, overweeg dan een autostoeltje dat licht in gewicht is en gemakkelijk verplaatsbaar. Kies je een Maxicosi Isofix zitje, ga dan na of het zitje in een andere auto te gebruiken is dat mogelijk niet voorzien is van het Isofix systeem. Belangrijk is dat je zelf het zitje goed kunt installeren en het gemakkelijk kan bedienen. Alleen dan zul je het zitje ook daadwerkelijk voor elke rit gebruiken en is je kind echt veilig.

knop-bekijk-video