Bugaboo kinderwagen kopen bij Kidsroom

Op zoek naar een Bugaboo kinderwagen, bij Kidsroom vind je alle Bugaboo kinderwagens o.a. Bugaboo cameleon, Bugaboo buffalo en Bugaboo donkey Mono, Duo of Twin. Bugaboo accessoires o.a. voetenzak, meerijdplankje, en Bugaboo adapter. Kijk hier of kom hem testen en kopen in onze winkel.

Optimaal gebruiksgemak

Ben je op zoek naar een multifunctionele kinderwagen, dan kun je niet om de Bugaboo heen. De Bugaboo heeft een uniek Nederlands design en stimuleert ouders om erop uit te gaan, ervaringen op te doen en grenzen te verleggen. Met de Bugaboo kinderwagen kun je samen met je kind de wereld gaan ontdekken en je geeft tegelijkertijd moeders en kinderen in Afrika een betere toekomst.

Bugaboo cameleon³

De Bugaboo kinderwagen Cameleon³ is geschikt voor baby’s, dreumes, peuter of kleuter in alle jaargetijden en terreinen. Daarnaast is hij naar eigen smaak aan te passen door de verschillende kleuraccenten. Combineer kap en onderstel naar uw eigen stijl!

De Bugaboo Cameleon is gemaakt om zich aan u aan te passen. (Hij heet niet voor niets de Cameleon) Dat is dan ook één van de grote pluspunten van de Bugaboo Cameleon.

De Bugaboo cameleon³ is de eerste modulaire kinderwagen en één van de gemakkelijkste kinderwagens. Een omkeerbaar stoeltje en omkeerbare wieg maken het je kind mogelijk óf jou óf de wereld te zien.

De banden zijn eenvoudig te vervangen voor slechter terrein en het onderstel is geschikt om er een autostoeltje op te klikken.

Het onderstel van de bugaboo cameleon³ is ingeklapt één van de kleinste zodat hij in elke auto past.

In de stad zijn het de kleine zwenkwielen van de Bugaboo cameleon³ vóór die je helpen met één hand te manoeuvreren in de soms krappe ruimtes. Daarnaast houdt de verstelbare vering het sturen licht en soepel. Op ruwer terrein keer je simpelweg de duwbeugel om en komen de grote wielen voor zodat je elke hobbel kunt nemen.

Bugaboo Buffalo kinderwagen

De Bugaboo Buffalo is speciaal ontworpen voor elk terrein en dus ideaal voor ouders die er graag op uit trekken. Neem de nieuwste kinderwagen van Bugaboo gerust met je mee als je de stad uit gaat, want hij voelt zich op ruiger terrein net zo goed thuis.

De Bugaboo Buffalo is veelzijdig, robuust, ruim en geheel inklapbaar. Bovendien heeft de kinderwagen volop bagageruimte, een hoge en ruime stoel en een uittrekbare zonnekap voor extra bescherming tegen de weerselementen. Zo ben je dus zelfs bij de meest uitdagende ondernemingen steeds verzekerd van een optimaal comfort.

Bugaboo Donkey kinderwagen Mono -> Duo -> Mono

De Bugaboo Donkey is de convertible kinderwagen voor 1 kind, 2 kinderen én bagage. Met andere woorden, de kinderwagen die met je meegroeit.

Of je nu 1 kind, 2 kinderen of een tweeling hebt, de Bugaboo Donkey past altijd. In drie eenvoudige clicks verandert de Bugaboo Donkey van een volwaardige mono tot een volwaardige duo kinderwagen. En net zo makkelijk weer terug. Met de flexibele bagagemogelijkheden is er genoeg ruimte voor je spullen. Naar de stad gaan was nog nooit zo makkelijk.

Dankzij zijn innovatieve, uitschuifbare mechanisme,verandert de Bugaboo Donkey super makkelijk van een mono naar een duo kinderwagen, en weer terug.

Of je nu een kinderwagen nodig hebt voor je eerste kind, je tweede kind, voor allebei, of zelfs voor een tweeling, de Bugagoo Donkey past zich in een handomdraai aan naar jouw situatie.Stel: Je vertrekt van huis – de wagen in duo positie– met twee kinderen. Je zet er eentje bij de crèche af om vervolgens – met de wagen in mono configuratie – je route te vervolgen. Net zo makkelijk.

Kom naar onze winkel om alle Bugaboo’s te zien en kom zelf de Bugaboo inklappen en uitklappen. Elke Bugaboo kinderwagen wordt geleverd met handleiding, met daarin o.a. uitleg over hoe de bugaboo in elkaar te zetten, hier wordt tevens uitgelegd hoe je de Bugaboo moet inklappen en uitklappen.