Woood

Bekijk hier de Woood kinderkamers, kinderbedden, kinderkasten bureau’s van echt hout. Een uitgebreide collectie uitgevoerd in mooie kleuren, stevige materialen en strakke uitstraling.

Morris

Eigentijds en stoer, dat is de enige juiste omschrijving van dit Morris bed uit de collectie van het merk WOOOD.

Slapen in zo een Morris bed is echt een feestje voor je kind! Super handig is dat er optioneel ook een opberglade verkrijgbaar is, daardoor bied het bed ook direct opbergruimte. Het bed is gemaakt van massief grenen en gespoten in de stoere kleur leem en is heeft rustieke afwerking. Hierdoor wordt het stoere karakter éxtra benadrukt. Dit bed is onderdeel van de kamer Morris, deze kamer bestaat uit dit bed, een bedlade, een bureau, een kast en een nachtkastje. De handgrepen op de lade’s zijn van zwart leer.

GROF BEZAAGD HOUT Dit meubel is gemaakt van grof bezaagd hout. Dit wil zeggen dat het hout overdwars gezaagd is, waardoor het een rustiek geschuurd uiterlijk krijgt. Het meubel krijgt hierdoor een doorleefde vintage uitstraling. Door deze bewerking kunnen oneffenheden en kleine scheurtjes extra zichtbaar zijn. Dit zijn kenmerken van grof bezaagd hout. Ieder exemplaar is hierdoor uniek!

Dennis

Kinderkamer Dennis is gemaakt van, FSC gecertificeerd, grenenhout. Het is geborsteld hout in verschillende kleuren. De nerven en noesten worden door het borstelen geaccentueerd waardoor het hout van de Woood Dennis kinderkamer een doorleefde uitstraling krijgt. Door deze bewerking kunnen oneffenheden, kleine scheurtjes en noesten extra zichtbaar zijn op de Dennis kinderkamer van Woood. Dit zijn kenmerken van het doorleefde hout. Ieder exemplaar is hierdoor uniek! De Dennis kamer bestaat uit bedden, bedbanken, 2 en 3-deurkasten, nachtkastjes en buerau’s.

De Woood Dennis kinderkamer is verkrijgbaar in de volgende kleuren Beton grijs, Steel Grey en zwart

Kom langs in onze showroom

De kinderkamers van Woood met eigen ogen komen bewonderen? Wij verwelkomen u van harte in onze superstore in Beuningen, nabij Nijmegen. Hier vindt u meer dan 50 opstellingen van kinderkamers, in meerdere prachtige kleuren voor alle leeftijden.