Kinderbedden: Wit, hout of romantisch bij dé kinderbedden winkel

Bent u op zoek naar een kinderbed of tienerbed? Dan bent u hier aan het juiste adres. Bij ons kunt u verschillende kinderbedden kopen van o.a de topmerken: Bopita, Lifetime, Comingkids, Woood en meer. Voor stevige 1 persoons kinderbedden en leuke aanbiedingen, matrassen, dekbedden, kinderbedden 90×200 in het wit of kleur en meer kijk hier of kom langs in onze winkel.

Nog meer bekijken?

Terug naar overzicht

✓ Ruime collectie Kinderbedden en tienerbedden

Een kinderbed mag speels zijn, maar moet ook de nodige rust geven. Het speelgoed is al kleurrijk genoeg. Als je de kinderkamer wilt opfleuren raden we aan om warme en koele kleuren met elkaar te combineren voor een goede balans.

Een kinderbed met uitvalbeveiliging?

Met de uitvalbeveiliging of de uitvalbeschermer kan Uw kindje veilig en onbezorgd slapen  speciaal voor kinderenbedden. Verkrijgbaar in diverse kleuren, passend op het bed en te verwijderen zonder beschadigingen..

✓ Veel uit voorraad leverbaar  ✓ Eigen montage team

Voor elke kinderkamer het juiste kinderbed, met of zonder slaaplade of opberglade, evt. met uitvalbeschermers. Bijna al onze kinderbedden worden geleverd inclusief lattenbodem. Ruime keuze in leuke kinderbedden voor meisjes en stoere kinderbedden voor jongens. Met kinderbedden 90 x 200 bedoelen we de matrasmaat, de afmeting van het kinderbed zelf is altijd iets groter.

 

Meer dan 50 kinderbedden in het echt zien en misschien direct meenemen?
Kom dan snel naar onze winkel, u bent hartelijk welkom