2.500 M2 INSPIRATIE VOOR BABY- EN KINDERKAMER
VEEL TOPMERKEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR
EIGEN MONTAGE EN SERVICEDIENST
info@kidsroom.nl

Bekijk de winkel

 

Bent u opzoek naar een kinderkamer of tienerkamer in de omgeving van Nijmegen, dan bent U bij Kidsroom aan het juiste adres.
De grootste collectie kinderkamers en tienerkamers “in de mooiste winkel van Europa” compleet ingericht vind u in onze Superstore in Beuningen direct aan de snelweg A50/A73 afslag 1 (Beuningen/ Wijchen) op “Shoppingpark de Heuve” (t.o. McDonalds)

Onze winkel is geopend op maandag van 13 – 17 uur en van dinsdag t/m zaterdag van 10 – 17 uur.

ROUTE BEREKENEN NAAR WINKEL

Ook voor de mooiste babykamer kom je naar Kidsroom.

 

De komst van een baby is en blijft een wonder. Om dit heugelijke moment goed voor te bereiden is niets zo leuk als een mooie baby/kinderwinkel. Uren ronddwalen tussen al die aantrekkelijke babyspullen met talloze compleet ingerichte babykamers en kinderkamers.

 

In de winkel (met ruim 50 kinderkamers-tienerkamers en kinderbedden) vindt u de nieuwste producten van alleen topmerken. Hier bent u van harte welkom om vragen te stellen. Want bij Kidsroom staat persoonlijke aandacht voorop.

Kidsroom Beuningen bij Nijmegen, voor veel extra service

 

Kidsroom springt er uit doordat zij veel extra service biedt. Als geen ander weet zij wat (aanstaande) ouders bezighoudt. Daarom neemt zij u een deel van de zorg uit handen. Wanneer u dat wenst wordt de complete babykamer of kinderkamer thuis bezorgd en op de juiste kamer in elkaar gezet. Voor een gratis advies over allerhande accessoires bent u bij Kidsroom aan het juiste adres.

 

Levertijden:

 

Veel spullen uit onze winkel hebben wij op voorraad en kunnen meteen worden meegenomen, zoals kinderstoelen, autostoelen, buggy’s, boxen, cadeauartikelen en nog veel meer.
Ook kamers en kinderwagens worden deels uit voorraad geleverd, anders dient u rekening te houden met een levertijd van 2 tot 8 weken.

De levertijden variëren nogal daarom adviseren wij u om in een vroeg stadium uw bestelling op te geven dit om teleurstellingen te voorkomen. Uiteraard doen wij er alles aan om onze levertijden zo dicht mogelijk bij uw wensen te brengen. Informeer daarom bij Kidsroom Beuningen (bij Nijmegen) naar de mogelijkheden.

Levering, bezorgen of monteren:

 

Al onze orders zijn gebaseerd op afhalen, wilt u de spullen laten bezorgen en of monteren dan kan dit ook.

Bij keuze voor bezorgen, wordt er in overleg een afspraak gemaakt de spullen worden dan afgeleverd, achter de eerste deur. Indien u ervoor kiest om de kinderkamer ook te laten monteren, dan worden alle bestelde spullen netjes gemonteerd op de juiste plaats en nemen wij al het overtollige verpakkingsmateriaal mee.

Indicatie tarieven monteren kinderkamer:
1 item            €  125,-
2 items          € 175,-
3 items          € 225-
4 tot 6 items € 295,-
Een juiste montage prijs kunnen wij U geven bij een def. bestelling

Artikel niet gevonden?

 

Vindt u het artikel niet op onze site, bel ons 024-6751126 of mail ons info@kidsroom.nl Op onze site presenteren wij een groot deel van de collectie. Veel artikelen die u hier niet ziet, vindt u wel in onze uitgebreide nieuwe superstore van ruim 2500 m²

 

Speelbed & speelhoek

 

Voor uw kinderen vind u bij ons de speelhoek met speel bed waar uw kinderen kunnen spelen of een groot bed zelf kunnen uit proberen, en wat is nu leuker om dan via de glijbaan uit het bed te komen…… en daarna op de skelter verder te rijden. Kunt u rustig het juiste bed of kinderkamer uitzoeken!

Betaling:

 

Dit kan per PIN, bank of contant, wij werken niet met aanbetaling. De spullen dienen te worden betaald bij aflevering. Rabobank IBAN: NL97 RABO 0102548358.

Op alle leveringen van Kidsroom Beuningen zijn algemene voorwaarden van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de KvK nummer 09146674
Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Laad meer