Joolz kinderwagen kopen bij Kidsroom

De Joolz kinderwagen behoort tot de meest populaire kinderwagens van dit moment. Op zoek naar deze kinderwagen kom langs in onze winkel of kijk hier voor de joolz kinderwagens o.a. Joolz day, Joolz day 2, Joolz Geo. Kijk hier ook voor de bijbehorende accessoires voor de Joolz kinderwagen o.a. Joolz meerijdplankje, Joolz luiertas, Joolz voetenzak, Joolz autostoeltje, Joolz actie, Joolz adapter en meer op onze site.

Joolz day² kinderwagen en Joolz  GEO kinderwagen

Bij Joolz tref je kinderwagens aan die uitblinken op het gebied van gebruiksgemak en ergonomie. De Joolz Day² is bedoeld voor één kindje, terwijl de
Joolz Geo ook om te bouwen is tot een wagen voor een tweeling of twee kinderen van verschillende leeftijden.

Beide kinderwagens zijn werkelijk van alle gemakken voorzien. Of je nu lang bent of kort, je loopt altijd comfortabel achter de Joolz kinderwagen. Want de duwbeugel pas je gewoon aan je lengte aan.
Wil je de wagen meenemen in de auto? Dankzij het sublieme Joolz inklapsysteem is dit een fluitje van een cent.

Kom snel naar onze winkel voor een live demo van de Joolz day² of GEO!

Je kunt de Joolz Day kinderwagen op verschillende manier inklappen. Klik hier om te zien hoe je de wagen inklapt met stoeltje. En hier voor inklappen zonder stoeltje.

Positive Design

Joolz wil jonge families inspireren om een positief leven te leiden: vanaf de zwangerschap tot de eerste schooldag van het kind. Joolz noemt dit
Positive Design. Joolz plant een boom in het Joolz geboortebos voor iedere Joolz baby. Hiermee draagt Joolz haar steentje bij aan de bestrijding van klimaatverandering en ontbossing. Wist je dat je allerlei leuke dingen kunt knutselen van de verpakking van de Joolz kinderwagen? Zo wordt de verpakking geen afval maar krijgt het een tweede bestemming.

Verschillende collecties

De kinderwagens van Joolz zijn ontworpen in diverse collecties. Zo is de Joolz day 2 Earth collectie geïnspireerd door de natuur terwijl de Studio collectie gebaseerd is op een romantische stijl. Dat zie je terug in de vele details zoals bijvoorbeeld de dubbele stiksels. Een Joolz kinderwagen uit de Tailor collectie kun je helemaal zelf samenstellen met jouw favoriete kleuren. Kende je trouwens de Joolz day 2 Quadro collectie al? De kinderwagens uit deze lijn zijn vormgegeven met klassieke details en een warme uitstraling.