LIFETIME kidsrooms

Bij Kidsroom in Beuningen vindt u alles voor uw kinderkamer van het merk Lifetime. U bent van harte welkom om de prachtige Lifetime meubelen te komen bewonderen in onze superstore.

resultaten
Kleur
Meer
Wat mag het kosten?
tot
Merk
Meer
Categorie
Meer
Thema's
Meer
Geslacht
Meer
Kleur
Meer
Wat mag het kosten?
tot
Merk
Meer
Categorie
Meer
Thema's
Meer
Geslacht
Meer

Hoogslaper + trap + boekenkasten

2395,-

Cool Kids kinderkamer kajuitbed Surf

1244,-

Cool Kids kinderkamer Rainbow

1150,-

Cool Kids kinderkamer Hutbed Surf

684,-
649,-

Kinderkamer Lifetime stapelbed

2295,-

Kinderkamer Lifetime

2170,-

Kinderkamer Sunset Dreams

1675,-

Kinderkamer + halfhoogslaper

3175,-

Kinderkamer met Play Tower

1475,-

Lifetime hoekstapelbed

1465,-

Lifetime Hoekkast

1095,-

Duo Hutbed Hideout

2975,-

4 in 1 kinderbed Canou

1395,-

Tipibed + tipitent

616,-

Cool Kids kinderkamer met Tipibed

616,-

Kinderkamer Cool Kids

576,-

Lifetime kasten

472,-

Laag huisbed | Hangout

2933,-

Hangout huisjesbed

2295,-

Huisjesbed met trapkast

3150,-

Lake house huisjesbed

2240,-

Kajuitbed | Breeze | Boekenkasten

1398,-

Kajuitbed | Breeze | Logeerbed

1219,-

Kajuitbed | Breeze | Bedlade

1150,-

Lifetime Basisbed | Breeze

565,-

Beachhouse | met bankje

1650,-

Beachhouse huisjesbed 120

1873,-

Cool kids huisjesbed met lade

879,-

Cool kids huisjesbed surf

1245,-

Lifetime Playtower huisjesbed

1488,-

Lifetime Bureau 330 Elektrisch

699,-

Halfhoogslaper met trapkast

1575,-

Lifetime Bureau 340 Elektrisch

699,-

Lifetime | Hideout met trapkast

2475,-

Bureau en Bureau stoelen

390,-

Lifetime Funland 4 in 1 bed

1495,-

4 in 1 Housebed | Ocean Life

1490,-

4 in 1 Housebed | Sunset Dr.

1589,-

Lifetime Dino 4 in 1 bed

1495,-

Tipibed + tipitent huisjesbed

616,-

Kajuitbed Lifetime

1395,-

Lifetime 4 in 1 bed Funland

1495,-

Lifetime 4 in 1 bed Dino

1495,-

Lifetime bed | 120×200 | WW

636,-

Lifetime bed | 120×200 | Wit

678,-

Lifetime bed | 140×200 | WW

677,-

Lifetime bed | 140×200 | Wit

716,-

Halfhoogslaper Roadrace

965,-

Breeze H.Hoogslaper | Trapkast

1588,-

Breeze | H.Hoogslaper | Schuin

967,-

Breeze | H.Hoogslaper | Recht

967,-

Halfhoogslaper Dino Lifetime

965,-

Lifetime Kidsrooms

Het Deense merk Lifetime is een familiebedrijf met een passie voor degelijke, speelse kindermeubelen. Al meer dan 40 jaar lang worden alle meubelen in Denemarken geproduceerd, met aandacht voor duurzame en milieuvriendelijke materialen. Zo worden alle meubelen gemaakt van grenenhout en zijn alle lakken en beitsen ook milieuvriendelijk. Bovendien plant het bedrijf een nieuwe boom voor elke boom die gekapt wordt voor de productie van hun meubelen. Al meer dan 40 jaar ontwerpt en produceert Lifetime prachtige kindermeubelen met een weldoordacht design. Zo zijn alle Lifetime kinderbedden ontworpen om mee te groeien met je zoon of dochter. De Lifetime boomhutbedden, bijvoorbeeld, kunnen later omgebouwd worden tot gewoon eenpersoonsbed wanneer je kind zijn boomhutbed ontgroeid is.Alle meubelen voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en worden uitvoerig getest. Je kan dus 100% zeker zijn dat de meubelen veilig en stevig zijn.

Als u kiest voor het merk Lifetime, dan kiest u voor een uitgebreide keuze aan kinderkamers. Bij Kidsroom kunt u terecht voor deze bedden van uitstekende kwaliteit. De Lifetime kinderkamers zijn er ook in verschillende thema’s met bijpassende accessoires. Een heus tipibed, een race-slaapkamer, een dino-kamer, hangout of een hide-out bed… Het kan allemaal in een kinderkamer van Lifetime! De kinderbedden van LIFETIME zijn gemaakt om jarenlang mee te gaan. Zo is er ook nog het 4-in-1 bed, waarbij u het bed zo aan kunt passen dat het bij elke levensfase van uw kind past. U bent met één bed klaar voor de komende 15 jaar! U begint met een lage opbouw voor tweejarigen, daarna kunt over naar een normaal bed met dak of hemel, die weer uit te bouwen is tot een halfhoogslaper. Tot slot kunt u van het bed ook nog een lage bedbank maken voor tieners. Kortom: Het LIFETIME bedsysteem groeit met uw kind mee en kan steeds opnieuw worden aangepast aan andere wensen en behoeften.

Bekijk onze Lifetime kinderkamers

De kinderbedden van LIFETIME zijn gemaakt om jarenlang mee te gaan. Zo is er ook nog het 4-in-1 bed, waarbij u het bed zo aan kunt passen dat het bij elke levensfase van uw kind past. U bent met één bed klaar voor de komende 15 jaar! U begint met een lage opbouw voor tweejarigen, daarna kunt over naar een normaal bed met dak of hemel, die weer uit te bouwen is tot een halfhoogslaper. Tot slot kunt u van het bed ook nog een lage bedbank maken voor tieners. In de tienerfase kun je tot slot over naar een hoogslaper met werkblad voor serieus huiswerk. Binnen de collectie van Lifetime behoort dit allemaal tot de mogelijkheden!

Shop Lifetime voor een Jongen of een Meisje

Maak het bed onderdeel van het spel in de kinderkamer. Al onze ontwerpen voegen elk hun eigen manier toe aan creativiteit en speelse activiteiten. Onze kinderbedjes zijn voor zowel jongens als meisjes, en met onze selectie leuke accessoires kunnen kinderen precies de slaapruimte krijgen waar ze van dromen. We hebben verschillende modellen die niet alleen tegemoetkomen aan de speelsheid van het kind, maar ook aan de behoefte van de ouders aan praktische oplossingen. Eén hoog bed maakt bijvoorbeeld vloeroppervlak vrij en maakt het makkelijker om een ​​kleine kinderkamer in te richten waar nog voldoende ruimte is om te spelen. Heeft u kleine kinderen die graag zelf op en neer kunnen kruipen, dan kunt u ook denken aan een basisbed, dat geschikt is voor zowel kleine als grote kinderen. Onder onze bijzonder populaire bedden vindt u onze kajuitbedden, waar zowel ruimte is voor geheime spelletjes als creatieve onderdompeling, net zoals er voldoende ruimte is voor het opbergen van speelgoed. Welk model u en uw kind ook kiezen, er is de mogelijkheid om het aan te passen met leuke accessoires en andere details voor de kamer.

het Lifetime bedsysteem

Uitgebreide collectie kinderkamers van Lifetime

De collectie kinderkamers van Lifetime is zeer uitgebreid en zorgt voor een complete kinderkamer. Lifetime kinderbedden en lifetime kinderkamers zijn er in de kleur Whitewash en Wit. En heeft onder andere de volgende bedden: Lifetime hoogslaper, Lifetime halfhoogslaper , Lifetime stapelbed, Climb & Slide kinderbed, Lifetime hemelbed, Lifetime hutbedden en nog veel meer! Verder is er volop keuze in kledingkasten die u kunt samenstellen met laden en deuren, Boekenkasten en bureau’s

Lifetime Kinderkamer

Kom langs in onze showroom

Wilt u deze prachtige uitgebreide collectie Lifetime Kinderbedden, Lifetime kinderkamers en Lifetime Tienerkamers met eigen ogen komen bekijken? Dat kan bij Kidsroom Beuningen, nabij Nijmegen! U vind hier alles van Lifetime. In onze zeer grote superstore staan meer dan 50 kinderkamer-opstellingen voor u en uw kind klaar, zodat u inspiratie op kunt komen doen en natuurlijk kunnen onze Lifetime-experts u van vrijblijvend advies voorzien.

Lifetime heeft fraai vormgegeven en perfect afgewerkte kindermeubels. Ze zijn gemakkelijk uit te breiden of om te bouwen. De bedden worden met ambachtelijk vakmanschap vervaardigd volgens strenge kwaliteitsnormen. Met Lifetime kun je van je kinderkamer echt een droomparadijs maken! Veel van onze producten hebben wij vanuit de voorraad leverbaar! De producten van Lifetime worden geleverd als montagepakket met handige handleiding. Wilt u dit liever niet zelf doen? Geen enkel probleem! Wij hebben experts klaar staan die dit voor u uit handen kunnen nemen.

Bezoek onze gespecialiseerde 2500 m² Lifetime kinderwinkel Kidsroom in Beuningen om deze prachtige stevige Lifetime kinderbedden of complete Lifetime kinderkamers zelf te zien en ervaren.

Of ontwerp hier alvast je eigen Lifetime tiener/kinderkamer!

Laat u informeren door ‘t Kidsroom team.