LIFETIME kidsrooms bedden en kinderkamers

Vind hier alles van Lifetime kidsrooms, meisjeskamers, jongenskamers, bedden, lifetime kasten, lifetime accessoires, bed met glijbaan, Lifetime boomhut, hoogslaper en halfhoogslaper. Lifetime kinderkamer aanbieding en prijzen.

Lifetime kinderkamers voor kinderen van nul tot 18 jaar.

Lifetime kinderkamer, hemelbedden, stapelbedden, hutbedden, boekenkasten, kledingkasten en bureau’s.

Life time thema kinderbedden Hangoutbed, Boomhutbed, Prinsesbed, Marocco, Knight, Little princess, Discoverybed, Freebird, Alice in Wonderland en Greywasch bed. Alle bijpassende Lifetime accessoires voor uw kinderkamer waaronder stoffen en behang. Bezoek onze kinderkamer winkel en zoek je eigen Lifetime kinderkamer of kinderbed uit.

Mooie kinderkamers van een uitstekende kwaliteit; dat is de basis van de Original collectie van LIFETIME. Met de doorbouwsystemen, geïllustreerde bedfronten en thema accessoires kun je eindeloos variëren en zelf jouw perfecte kinderkamer inrichten.

Alle mogelijkheden van Lifetime kinderbed of complete kinderbed, laat u informeren door ‘t Kidsroom team.

Veiligheid van de Original collectie

Alle Lifetime kinderkamers uit de Original collectie voldoen aan de strengste veiligheidseisen. De lak en beits zijn op waterbasis en de Lifetime kinderkamers zijn erg stabiel.

Een belangrijk veiligheidsaspect is de uitvalbeveiliging aan de voorkant van de Lifetime kinderbedden. Deze vierde zijde zorgt ervoor dat je als ouder zelf zonder zorgen kunnen slapen wanneer je kind in een Lifetime hoogslaper ligt. Want je kind kan niet uit kinderbed vallen!

LIFETIME Original collectie

De Lifetime kinderbedden in de Original collectie zijn bijzonder door de systeembouw. Je kunt van een basisbed vele andere bedcombinaties te maken. Denk aan een hemelbed of een hoogslaper. Zo kan je snel en simpel veranderen van kinderbed en groeit het Lifetime bed met je kind mee. Aan de hand van de verschillende mogelijkheden in trappetjes, lattenbodems en geïllustreerde fronten combineer je zelf een lifetime bed naar jouw smaak.

De Lifetime Original kinderbedden serie is gemaakt van massief en knoestvrij grenen. Het hout komt uit duurzame bossen uit noord Scandinavië. De producten zijn whitewash (met knoesten) of wit gelakt (zonder knoesten, wat verkleuringen voorkomt). De Lifetime kinderkamers worden geproduceerd in Denemarken.

The Original bedden
Naast alle verkrijgbare Lifetime bedcombinaties zitten op verschillende van deze combinaties ook prachtige en bijzondere thema’s in de Lifetime collectie, van Piraat en Prinses tot Morocco Chic en Boomhutbedden.

Accessoires bij de Original collectie

Combineer de Lifetime kinderbedden uit deze collectie met de bijpassende accessoires. Denk aan hangtafeltjes, bedlades en kapstokken. Daarnaast kleed je de kinderkamer gezellig en knus aan met decoraties aan de hand van de verschillende lifetime thema’s, zoals kussentjes, dekbedovertrekken, hemels, speelgordijntjes, lampjes etc.