LIFETIME kidsrooms bed en kinderkamers

Vind hier alles van Lifetime kidsrooms, meisjeskamers, jongenskamers, kinderkamers, tienerkamers, bedden, lifetime kasten, lifetime accessoires, bed met glijbaan, Lifetime boomhut, hoogslaper en halfhoogslaper. Lifetime tienerkamers om van te dromen…… Nu tot 15% wintersale vraag naar de voorwaarde!

Lifetime kinderkamers voor kinderen van nul tot 18 jaar.

Lifetime kinderkamer, hemelbedden, stapelbedden, hutbedden, boekenkasten, kledingkasten en bureau’s.

Life time thema kinderbedden o.a. het 4 in 1 bedHangoutbed, Boomhutbed, Prinsesbed, Hideout hutbed, Play tower bed, Hemelbed, Discoverybed, en Greywasch bed. Alle bijpassende Lifetime accessoires voor uw kinderkamer waaronder dekbedovertrekken, kussens, lampen en meer. Bezoek onze kinderkamer winkel en zoek je eigen Lifetime kinderkamer of kinderbed uit.

Mooie kinderkamers van een uitstekende kwaliteit; dat is de basis van de Original collectie van LIFETIME. Met de doorbouwsystemen, geïllustreerde bedfronten en thema accessoires kun je eindeloos variëren en zelf jouw perfecte kinderkamer inrichten.

Alle mogelijkheden van Lifetime kinderbed of complete kinderbed, laat u informeren door ‘t Kidsroom team. 

Of ontwerp hier alvast je eigen Lifetime kinderkamer!

LIFETIME Original collectie

De Lifetime kinderbedden in de Original collectie zijn bijzonder door de systeembouw. Je kunt van een basisbed vele andere bedcombinaties te maken. Denk aan een hemelbed of een hoogslaper. Zo kan je snel en simpel veranderen van kinderbed en groeit het Lifetime bed met je kind mee. Aan de hand van de verschillende mogelijkheden in trappetjes, lattenbodems en geïllustreerde fronten combineer je zelf een lifetime bed naar jouw smaak.

De Lifetime Original kinderbedden serie is gemaakt van massief en knoestvrij grenen. Het hout komt uit duurzame bossen uit noord Scandinavië. De producten zijn whitewash (met knoesten) of wit gelakt (zonder knoesten, wat verkleuringen voorkomt). De Lifetime kinderkamers worden geproduceerd in Denemarken.

Lifetime bedden
Naast alle verkrijgbare Lifetime bedcombinaties zitten op verschillende van deze combinaties ook prachtige en bijzondere thema’s in de Lifetime collectie, van Piraat en Prinses tot Morocco Chic en Boomhutbedden.

Accessoires voor bij het Lifetime bed

Combineer het Lifetime bed uit deze collectie met de bijpassende accessoires. Denk aan hangtafeltjes, bedlades en kapstokken. Daarnaast kleed je de kinderkamer gezellig en knus aan met decoraties aan de hand van de verschillende lifetime thema’s, zoals kussentjes, dekbedovertrekken, hemels, speelgordijntjes, lampjes etc.

Veiligheid van de Original collectie

Alle Lifetime kinderkamers uit de Original collectie voldoen aan de strengste veiligheidseisen. De lak en beits zijn op waterbasis en de Lifetime kinderkamers zijn erg stabiel.

Een belangrijk veiligheidsaspect is de uitvalbeveiliging aan de voorkant van de Lifetime kinderbedden. Deze vierde zijde zorgt ervoor dat je als ouder zelf zonder zorgen kunnen slapen wanneer je kind in een Lifetime hoogslaper ligt. Want je kind kan niet uit kinderbed vallen!