LIFETIME kidsrooms

Bij Kidsroom in Beuningen vindt u alles voor uw kinderkamer van het merk Lifetime. U bent van harte welkom om de prachtige Lifetime meubelen te komen bewonderen in onze superstore of kijk hier.

Lifetime kinderbedden en Lifetime kinderkamers | tienerkamers, vind hier alles van Lifetime, van bed tot een compleet boomhutbed met of zonder glijbaan, aanbiedingen en meer. Kom voor een goed Lifetime advies naar onze splinter nieuwe winkel. Met onze eigen montageteam kunnen wij uw Lifetime bed ook plaatsen en monteren.

resultaten
Kleur
Meer
Wat mag het kosten?
tot
Merk
Meer
Categorie
Meer
Thema's
Meer
Geslacht
Meer
Kleur
Meer
Wat mag het kosten?
tot
Merk
Meer
Categorie
Meer
Thema's
Meer
Geslacht
Meer

Hoogslaper + trap & boekenkasten

2395,-

Cool Kids kinderkamer kajuitbed Surf

1244,-
1149,-

Cool Kids kinderkamer Rainbow

1150,-
1075,-

Cool Kids kinderkamer Hutbed Surf

684,-
649,-

Tipibed + tipitent

540,-

Kinderkamer Lifetime stapelbed

2095,-

Kinderkamer Lifetime

2170,-

Kinderkamer Sunset Dreams

1195,-

Kinderkamer + halfhoogslaper

2975,-

Kinderkamer met Play Tower

1395,-

Lifetime hoekstapelbed

1375,-

Lifetime Hoekkast

995,-

Duo Hutbed Hideout

2695,-

4 in 1 kinderbed Canou

1270,-

Hangout huisjesbed

2128,-

Huisjesbed met trapkast

2961,-

Lake house huisjesbed

2095,-

Lifetime huisjesbed + bank

1795,-

Cool Kids kinderkamer met Tipibed

576,-
549,-

Beachhouse huisjesbed met bank

1795,-

Kinderkamer Cool Kids

576,-
549,-

Beachhouse huisjesbed 120

1695,-

Cool kids huisjesbed met lade

879,-

Cool kids huisjesbed surf

1275,-

Lifetime Playtower huisjesbed

1395,-
€1395,-

Lifetime kasten

472,-

Halfhoogslaper met trapkast

1475,-

Hideout halfhoog met trapkast Lifetime

2345,-

Lifetime Funland 4 in 1 bed

1335,-

Lifetime Dino 4 in 1 bed

1335,-

Tipibed + tipitent huisjesbed

564,-

Kajuitbed Lifetime

1295,-

Lifetime 4 in 1 bed Funland

1195,-

Lifetime 4 in 1 bed Dino

1335,-

Halfhoogslaper Roadrace

845,-

Halfhoogslaper Dino Lifetime

949,-

Lifetime Bureau 330 Elektrisch

699,-

Lifetime Bureau 340 Elektrisch

699,-

Bureau en Bureau stoelen

349,-

Lifetime

Als u kiest voor het merk Lifetime, dan kiest u voor een uitgebreide keuze aan kinderkamers. Bij Kidsroom kunt u terecht voor deze bedden van uitstekende kwaliteit. De Lifetime bedden uit ons assortiment zijn gemaakt van Scandinavisch grenen hout. Dit is een houtsoort van uitstekende kwaliteit. De bedden zijn degelijk en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Maar dat is niet het enige! De Lifetime kinderkamers zijn er ook in verschillende thema’s met bijpassende accessoires. Een heus tipibed, een race-slaapkamer, een dino-kamer, hangout of een hide-out bed… Het kan allemaal in een kinderkamer van Lifetime! De kinderbedden van LIFETIME zijn gemaakt om jarenlang mee te gaan. Zo is er ook nog het 4-in-1 bed, waarbij u het bed zo aan kunt passen dat het bij elke levensfase van uw kind past. U bent met één bed klaar voor de komende 15 jaar! U begint met een laag hemelbed opbouw voor tweejarigen, daarna kunt over naar een normaal hemelbed, die weer uit te bouwen is tot een halfhoogslaper. Tot slot kunt u van het bed ook nog een lage bedbank maken voor tieners.

Bekijk onze Lifetime kinderkamers

Een kinderkamer van Lifetime is er voor elke leeftijd. U kunt natuurlijk beginnen met een laag kinderbed met uitvalhek en bijvoorbeeld overgaan naar een halfhoogslaper om onder te kunnen spelen. In de tienerfase kun je tot slot over naar een hoogslaper met werkblad voor serieus huiswerk. Binnen de collectie van Lifetime behoort dit allemaal tot de mogelijkheden!

Lifetime Kidsrooms voor iedere jongen of meisje

Eerst laag kinderbed met uitvalhek, dan een stevige Lifetime halfhoogslaper om onder te spelen. Daarna Lifetimehoogslaper met werkblad voor serieus huiswerk. Dit alles en meer is Lifetime.

Niet weggooien. Het LIFETIME bedsysteem groeit met je kind mee en kan steeds opnieuw worden aangepast aan andere wensen en behoeften.

Lifetime kinderbedden en lifetime kinderkamers zijn er in wit, whitewash, greywash of onbehandeld hout. Lifetime kinderbed, ledikant, hemelbed, minihoogslapers, Lifetime halfhoogslapers en hoogslapers. Lifetime hemelbedden, stapelbedden, hutbedden, boekenkasten, kledingkasten.

Uitgebreide collectie kinderkamers van Lifetime

De collectie kinderkamers van Lifetime is zeer uitgebreid en zorgt voor een complete kinderkamer. In de collectie zitten onder andere kinderbedden, hemelbedden, stapelbedden, halfhoogslapers, hoogslapers, bureaus, ladekasten, kledingkasten en boekenkasten. Maar de collectie beschrijven doet hem geen recht, want de kinderkamers van Lifetime zijn met recht droomkamers te noemen.

het Lifetime bedsysteem

Kom langs in onze showroom

Wilt u deze prachtige uitgebreide collectie met eigen ogen komen bekijken? Dat kan bij Kidsroom Beuningen, nabij Nijmegen! In onze zeer grote superstore staan meer dan 50 kinderkamer-opstellingen voor u en uw kind klaar, zodat u inspiratie op kunt komen doen en natuurlijk kunnen onze Lifetime-experts u van vrijblijvend advies voorzien.

De meeste producten hebben wij op voorraad leverbaar! De producten van Lifetime worden geleverd als montagepakket met handige handleiding. Wilt u dit liever niet zelf doen? Geen enkel probleem! Wij hebben een zeer groot team van experts klaar staan die dit voor u uit handen kunnen nemen.

Mooie kinderkamers en tienerkamers van een uitstekende kwaliteit; dat is de basis van de Original collectie van LIFETIME. Met de doorbouwsystemen, geïllustreerde bedfronten en thema accessoires kun je eindeloos variëren en zelf jouw perfecte kinderkamer of tienerkamer inrichten.

Of ontwerp hier alvast je eigen Lifetime tiener/kinderkamer!

Bezoek onze gespecialiseerde 2500 m² Lifetime kinderwinkel Kidsroom in Beuningen om deze prachtige stevige Lifetime kinderbedden of complete Lifetime kinderkamers zelf te zien en ervaren.

Met alle mogelijkheden van Lifetime kinderbed, complete kinderbed of tienerbed, laat u informeren door ‘t Kidsroom team.