Babyboxen: met lade of zonder in wit of kleur en aanbieding

Vanaf 3 maart is onze winkel open op afspraak!

Kijk hier voor alle babyboxen, de babybox met lade of de babybox zonder lade in wit, antraciet of in de kleur naar keuze. Van de merken Bopita en Comingkids. Kom langs nieuwe ruim 2500 m² megastore voor babyboxen, meestal uit voorraad leverbaar of kijk hier voor de aanbieding baby boxen.

Geef uw kind de ruimte kies voor een babybox, de ideale speelplek voor uw kind!

Al vanaf de geboorte van uw kleine is het belangrijk om uw baby’tje van een goede babybox te voorzien. Wat een babybox handig maakt is dat u zelf uw eigen ding kunt doen terwijl uw baby zich spelenderwijs kan uitleven. Want baby’s houden er nou eenmaal van om alles uit te zoeken en de grote wereld te ontdekken. Op deze manier kan uw baby zich lekker ontwikkelen en heeft u als ouder zijnde een veilig en gerust gevoel.

Nu is het nog de vraag waar u op moet letten bij de keuze van de juist de babybox. Er zijn namelijk veel verschillende babyboxen die u kunt kopen. Hiernaast treft u een korte omschrijving van de verschillende merken die u bij ons kunt bestellen.

Babybox accessoires

Bij een babybox horen natuurlijk ook accessoires zoals een boxkleed, een kruipdeken of een boxopbergzak. Een goede ondergrond in de babybox is erg belangrijk, hierbij is het voor de veiligheid van uw kind belangrijk dat u erop let dat de randen van de kruipdeken iets omhoog staan en niet te klein zijn qua oppervlakte. Met ons grote assortiment Babybox accessoires kunt u de mooiste spulletjes kopen. Veel keuze met vrolijke designs, van erkende merken als Jollein en Koeka in verschillende maten.

Laat uw babytje lekker spelen op een kruipdeken van Jollein, of gebruik het boxkleed als speeldeken. De Koeka buidelzak is erg ideaal wanneer u snel even wat wilt opbergen, handig voor aan de babybox maar ook in de babykamer.

Bopita box

Bopita box staat bekend om haar betaalbare kwalitatieve babyboxen, die daarnaast ook erg kindvriendelijk zijn. Een voorbeeld van een aantrekkelijk geprijsde box is de babybox Brent met of zonder lade. Deze box is samengesteld uit beukenhout en is voorzien van een verstelbare bodemplaat.

Alle kleine details zijn belangrijk voor de veiligheid van uw kind, met deze boxen kunt u daarom met een goed gevoel uw kind in de box achterlaten. U kunt deze babybox bestellen in  ruim 10 kleuren.

 

Coming kids box

De Coming Kids box laten zien dat een strak basic design veel klasse kan uitstralen. De babyboxen hebben door de houtbewerkingen vaak een zeer stoere uitstraling

Heeft u nog geen babykamer? Van bijna alle Coming kids boxen is ook een complete babykamer verkrijgbaar. Deze babykamers bieden een ruim aanbod aan meubels. u kunt zelf uw babykamer naar eigen wens samenstellen en het combineren met een Box van Coming Kids!

Coming kids heeft ook babyboxen met een leuke hout structuur in de kleuren grey en white. De babybox Zavi en Xenia.

Veel van deze babyboxen kunnen wij uit voorraad leveren