Kinderstoelen voor aan tafel

Bent u op zoek naar een houten kinderstoel? Dan bent u bij Kidsroom aan het juiste adres. Kidsroom heeft een uitstekend assortiment als het gaat om kinderstoeltjes, gemaakt van hout of plastic. Wij leveren merken als Stokke met de Tripp trapp en de Steps kinderstoel of de Topmark. Dit zijn merken die staan voor kwaliteit en gebruiksgemak. Kom gerust langs in de showroom en kijk welk merk het beste bij u past. Wij streven alles uit voorraad te kunnen leveren.

Kinderstoelen die mee groeien

Een kinderstoel die meegroeit ( o.a. de Tripp Trapp) met uw kind is misschien wel de beste investering die u kunt doen. Of uw kindje nog maar net zit, de eerste hapjes eet, zelf aan tafel wilt zitten of al naar school gaat, je blijft de Tripp trapp kinderstoel doorgebruiken.

Een houten kinderstoel staat bekend om de stevigheid en degelijkheid. Stokke® Tripp Trapp® verkopen houten kinderstoelen. Omdat deze ergonomisch zijn, groeien ze met uw kindje mee en zijn ze gemakkelijk in hoogte verstelbaar. Wij hebben alle kleuren in ons assortiment, dus kom ze gerust eens bekijken!

Kinderstoeltjes van de merken

– Stokke Tripp Trapp®
– Stokke® Steps™
– Topmark kinderstoel

Een kinderstoeltje kopen doe je bij Kidsroom Beuningen bij  Nijmegen heeft ze in alle soorten merken en uit voorraad leverbaar.