Tienerkamers

Bekijk hier de royale collectie tienerkamers, van de beste merken. Of kom naar onze splinternieuwe 2500 m² megastore. Hier vind u de beste en ruime collectie complete tienerkamers, tienerbedden, eenpersoonsbedden, bureau’s, kasten en meer voor de tienerkamer. Van de merken, Lifetime  • Bopita  • Gami  • Comingkids  • Woood en meer. Kom langs in onze winkel met ruim 50 compleet ingerichte tienerkamers en laat u adviseren door een van onze tienerkamer specialisten.

Kom naar onze tienerkamer winkel

Kleine kinderen worden groot en voordat u het weet is uw zoon of dochter toe aan een echte tienerkamer en bent u alweer bezig met het inrichten van deze tienerkamer. Het kinderbedje kan de zolder op. De muur kan van een blauwe of roze look worden omgetoverd naar een stoere wand, het is tijd voor een groter bed, het tienerbed of het twinbed.

 

 

Maar niet alleen een tienerbed maakt een tienerkamer compleet er zijn nog zoveel meer onderdelen die niet mogen ontbreken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bureau een grote kledingkast, of boekenkast ? Hier kan een tiener dan knutselen, huiswerk maken of met vrienden gamen.

Ruime keuze in

* Tienerbedden 90*200 cm
* Eenpersoonsbedden 90*200 cm
* Twinbedden 120*200 cm
* Hoogslapers
* Bureau’s
* 2, 3 of 4-deurkasten
* Boekenkasten

Bij Kidsroom vindt u de leukste artikelen voor een tienerkamer en kunt u samen met uw tiener alles uitzoeken!