Tienerkamers

Op zoek naar een Tienerkamer? Complete tienerkamers vind u bij Kidsroom. Kijk hier online of kom langs in onze Superstore in Beuningen vlak bij Nijmegen.

Kom naar onze tienerkamer winkel

Een tienerkamer nodig?

Kleine kinderen worden groot en voor u het weet is uw zoon of dochter toe aan een echte tienerkamer of alleen een tienerbed. De kindermeubels moeten plaats maken voor meubels passend bij de volgende levensfase: de inrichting van een echte tienerkamer. De inrichting van een tienerkamer stopt natuurlijk niet bij het grotere bed, maar bij de overgang naar een middelbare school hoort ook huiswerk en veel boeken, dus een bureau en een boekenkast zijn onmisbaar.

Kom naar onze tienerkamer winkel

Bij Kidsroom zijn wij experts in tienerkamers en tienerbedden wij weten exact wat een goede tienerkamer nodig heeft. Wij hebben daarom ruime keuze in tienerbedden voor de tienerkamer in verschillende formaten. Zo hebben wij eenpersoonsbedden van 90x200cm, twinbedden of twijfelaars van 120x200cm en hoogslapers. Het bed praktisch ook als bank willen gebruiken? Of heeft uw zoon of dochter vaak logees? Ook dat is geen enkel probleem bij Kidsroom, wij hebben voor iedere tienerkamer een oplossing, van bedbanken, tot bedden met logeerbanken, of juist bedden met praktische opbergruimte onder de bedden.

Kom langs in onze showroom

Onze tienerbedden en tienerkamers komen bewonderen? Wij heten u van harte welkom bij Kidsroom Beuningen, aan de afslag A73 bij Nijmegen. Onze experts staan u graag te woord.

Natuurlijk bestaat een tienerkamer niet alleen uit het bed. Uw tiener heeft namelijk ook ruimte nodig voor het opbergen van kleding, het maken van huiswerk en het opbergen van boeken. Hiervoor hebben wij meerdere tienerkamer sets beschikbaar, waarbij u kunt kiezen voor een complete set of natuurlijk uw eigen samenstelling. Bij een set zijn vaak verschillende mogelijkheden, zoals een standaard eenpersoonsbed tienerbed, een bedbank of een compactbed, een tienerkamer kledingkast met 2, 3 of zelfs 4 deuren, nachtkastjes, een bureau, ladekast, hoekkast, boekenplanken of boekenkasten. Maar ook voor accessoires voor de tienerkamer zoals spiegels en tafellampen bent u bij Kidsroom aan het goede adres.

Ruime keuze in Tienerbedden en tienerkamers

Onze tienerkamers zijn beschikbaar in meerdere kleuren. De tienerkamers zijn beschikbaar in houtlook, grijs, zwart en wit, maar ook zijn deze kamers beschikbaar in een stoere combinatie van verschillende materialen, zoals hout en staal, en zelfs de stoere betonlook ontbreekt niet in ons assortiment. Bij Kidsroom werken we daarbij alleen maar met de hoogste kwaliteit, daardoor hebben wij tienerkamers van de merken Lifetime, Woood, Bopita, Kidsdepot en nog veel meer.

Onze tienerkamers zijn veelal direct uit voorraad leverbaar. Deze worden geleverd als montagepakket met een duidelijke handleiding, zodat u de tienerkamer kunt monteren. Wist u dat wij uw volledige tienerkamer set ook kunnen monteren en plaatsen voor u? Dit is een extra service waarbij onze montage-specialisten u volledig kunnen ontzorgen, door de tienerkamer set te monteren, viltjes te plaatsen en al het verpakkingsmateriaal weer mee te nemen waarbij wij het op de juiste manier kunnen recyclen.

Ruime keuze in Kledingkasten voor de tienerkamers

Een kast in de tienerkamer is geen overbodige luxe. Met een kledingkast houd je de tienerkamer lekker opgeruimd en berg je in een mum van tijd alle kleding, boeken en beddengoed netjes opbergen. Je vindt bij ons een groot assortiment kledingkasten voor de tienerkamer. Ben je op zoek naar een 1-deur, 2-deurskast of ga je liever voor een grote 3-deurskast? Zelfs een hoekkast hebben we in onze collectie. Ga je voor stoer, industrieel, klassiek, romantisch of modern? Aan iedere stijl en budget is gedacht, zodat je altijd een kast vindt die bij jouw tienerkamer past. Benieuwd naar ons aanbod, kom langs in onze winkel of neem alvast een kijkje op onze site!